Libnet.ro
UNICEF

22:45

Proteste in Marea Britanie, la trei zile de la alegerile legislative. Oamenii acuza noul guvern conservator si politica de austeritate a lui David Cameron

B1 B1,
Proteste in Marea Britanie, la trei zile de la alegerile legislative. Oamenii acuza noul guvern conservator si politica de austeritate a lui David Cameron

La numai trei zile de la alegerile legislative din Marea Britanie, oamenii au protestat fata de noul guvern conservator si impotriva politicii de austeritate a premierului David Cameron. Cei mai multi dintre. continuă pe B1

Alegeri in Marea Britanie: Liberal-democratii, decimati in legislative din cauza guvernarii alaturi de Cameron. Nick Cleg si-a dat demisia din fruntea partidului

Liberal-democratii, condusi de Nick Clegg, ies decimati din alegerile legislative de joi, platind astfel un pret dur atat pentru ca au intrat la guvernarre alaturi de conservatorii lui David Cameron, cat si pentru propriile renuntari, comenteaza AFP. Liderul liberal-democratilor britanici, Nick Clegg, si-a anuntat vineri demisia din fruntea partidului, dupa ce formatiunea sa a inregistrat un esec rasunator la alegerile.

Ed Miliband a demisionat de la conducerea Partidului Laburist din Marea Britanie, dupa infrangerea de la alegerile parlamentare (VIDEO)

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Ed Miliband, a demisionat, vineri, din fruntea formatiunii politice, dupa esecul la alegerile parlamentare de joi, informeaza Sky News. Acesta nu este discursul pe.

Adevarul Live, ora 12.00. Tsunami scotian la alegerile din Marea Britanie

Premierul David Cameron a castigat alegerile legislative din Marea Britanie si urmeaza sa vada la incheierea numaratorii voturilor daca are majoritatea necesara pentru o guvernare monocolora in noul mandat. Dar marele performer al scrutinului este Partidul National Scotian, care a obtinut aproape toate colegiile din Scotia.

Alegeri in Marea Britanie. Liderul UKIP, Nigel Farage, a demisionat din fruntea partidului

Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marea Britanie UKIP), nu a reusit sa intre in Parlamnet in urma alegerilor legislative de joi.

Alegeri in Marea Britanie. Laburistii ar fi castigat majoritatea, neavand nevoie de o coalitie. Cameron: Voi fi premierul tuturor britanicilor

Liderul Partidului Conservator britanic, David Cameron, prim-ministru in exercitiu, a declarat vineri dimineata ca va fi premierul tuturor britanicilor, dupa ce sondajele la iesirea de la urne au indicat o victorie clara a conservatorilor in fata laburistilor in alegerile parlamentare desfasurate joi in Marea Britanie, potrivit Reuters.

Alegeri Marea Britanie - Liderul liberal democratilor, Paddy Ashdown: Daca sondajele sunt corecte, imi mananc palaria

Exit poll-urile anunta rezultate oarecum surprinzatoare ale alegerilor din Marea Britanie. Partidul Conservator condus de David Cameron nu a obtinut majoritatea parlamentara, desi ar fi castigat alegerile, in timp ce Partidul Liberal Democrat a fost creditat cu un minimum istoric de 10 locuri in Parlamentul Britanic.

Alegeri parlamentare in Marea Britanie. 50 de milioane de britanici sunt asteptati la urne

A inceput votul in alegerile parlamentare din Marea Britanie. Sectiile de vot s-au deschis la ora 07:00, ora locala ora 09:00 ora Romaniei). ---in ultima saptamana dinaintea alegerilor.

Germania, Marea Britanie si Turcia suspenda zborurile cu avioanele de tip Airbus A400M dupa accidentul din Sevilla

Germania, Marea Britanie si Turcia au suspendat, duminica, zborurile cu avioanele de tip Airbus A400, dupa prabusirea unui astfel de aparat langa aeroprotul din Sevilla, soldat cu cel putin patru persoane,.

Alegeri in Marea Britanie. Cine este Nicola Sturgeon, noua regina a Scotiei

Alegeri in Marea Britanie. Partidul Nationalist Scotian SNP) a castigat loc dupa loc in Parlamentul britanic, insumand 56 din cele 59 de locuri ale regiunii. Nicola Sturgeon este cea care a condus SNP spre victorie, fiind supranumita Regina Scotiei de publicatia The Mirror . Ea este liderul nationalistilor scotieni si prima femeie premier a Scotiei.

Alegeri in Marea Britanie. Victoria conservatorilor condusi de David Cameron mai adauga o durere de cap Uniunii Europene

Daca pana ieri liderii Uniunii Europene avea o mare bataie de cap numita criza financiara din Grecia, care este amenintata cu iesirea din zona euro, de astazi mai are una, numita Marea Britanie. Conservatorii, condusi de premierul David Cameron, au promis convocarea unui referendum in 2017 cu privire la ramanerea in UE, dupa renegocierea relatiei sale cu Uniunea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )