Libnet.ro
UNICEF

17:15

Proteste masive impotriva lui Donald Trump chiar inainte de inaugurare: incaierari violente cu fortele de ordine (VIDEO)

B1 B1,
Proteste masive impotriva lui Donald Trump chiar inainte de inaugurare: incaierari violente cu fortele de ordine (VIDEO)

Vineri seara va avea loc in Washington ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Un numar urias de persoane s-au deplasat in Washington pentru a asista. continuă pe B1

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Proteste violente in apropierea Casei Albe, in ziua investiturii lui Donald Trump: Politia a intervenit in forta (VIDEO)

Mai multe proteste au loc vineri in centrul capitalei americane. protestatarii au incercat sa opresca intrarea simpatizantilor lui Donald Trump in zonele de acces in care vor avea loc.

NARCISIST, DEZAGREABIL si AGRESIV: Afla PORTRETUL PSIHOLOGIC al lui Donald Trump!

Donald Trump devine Presedintele cu numarul 45 al Statelor Unite. Narcisist, dezagreabil si agresiv, Trump nu lasa pe nimeni indiferent. Cum se explica aceste trasaturi de caracter si ce riscuri sunt cu Trump.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

Defilare militara impresionanta: Donald Trump a condus parada de investire, de la Capitoliu spre Casa Alba (VIDEO)

Parada militara impresionanta la Washington,dedicata investirii lui Donald Trump. Presedintele SUA a salutat vineri dupa-amiaza trecerea paradei militare de pe scarile Capitoliului din.

Does Donald Trump have a Hercules calling?

Some would say that America 's fate is sealed through the coming of a narcissist in the White House. On the other hand, Donald Trump 's narcissism, as a president, is still an unknown, whereas Barack Obama 's narcissism has been proven countless times, especially in his speeches, where I was often times the sole topic.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )