Libnet.ro
UNICEF

15:45

Protestele Vestelor Galbene: cele mai violente revolte din Franta din ultimele doua decenii

Adevărul Adevărul,
Protestele Vestelor Galbene: cele mai violente revolte din Franta din ultimele doua decenii

260 de oameni au fost raniti in Franta, in timpul protestelor Vestelor Galbene care s-au intins in toata tara, in ultimele trei saptamani. Trei oameni au murit, si peste 400 au fost arestati in Paris. continuă pe Adevărul

Propaganda rusa acuza SUA ca a instrumentat protestele vestelor galbene din Franta, pentru a-l pedepsi pe Macron

De duminica, presa guvernamentala rusa scrie ca protestele vestelor galbene din Franta sunt asemanatoare cu revolutiile culorilor care au zguduit in ultimii ani mai multe foste republici sovietice si nu ezita sa puna aceasta miscare de fronda pe seama Statelor Unite, care ar dori astfel sa-l pedepseasca pe Emmanuel Macron pentru faptul ca l-a criticat pe Donald Trump si a sustinut crearea unei armate europene, scrie AFP.

VIDEO Protestele vestelor galbene. Barbat care ar fi ncercat sa jefuiasca un magazin, lovit brutal cu bastoanele si picioarele de catre politistii francezi, desi acesta era deja la pamnt

O inregistrare video in care un barbat este batut cu bestialitate de catre politistii francezi, in timpul protestelor vestelor galbene, a devenit virala pe Facebook si pe Twitter, relateaza Liberation.

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play.

Incendiu puternic la munte. Una dintre cele mai cunoscute cabane din Brasov a ars: trei persoane au fost evacuate de urgenta

Incendiu devastator la una dintre cele mai vizitate cabane de turisti din Brasov. Mai multi oameni au fost in pericol de moarte dupa ce cladirea a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au intervenit cu cinci.

Prin_Ochii_Tai. Antena 3 te invitasaiei atitudine! Arata-ne cele mai nefolositoare cladiri din orasul tau

Dupa un secol de existenta, a venit timpul sa ne uitam la noi. La tara pe care o mostenim, la tara pe care avem obligatia sa o lasam mostenire copiilor nostri, sa ne uitam la noi cei care construim.

Franta - reuniune de urgenta in urma protestelor vestelor galbene

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a convocat in aceasta dimineata o reuniune de urgenta la Elysee, pentru a gasi o solutie dupa violentele extreme din ultimele zile de la protestele vestelor galbene, care ieri seara au dus la devastarea centrului Parisului si arestarea a peste o suta de persoane.

FOTO VIDEO Reuniune de urgenta la Elysee dupa scenele de razboi civil de la protestul vestelor galbene ce au devastat Parisul. Ministrul de Interne invoca posibilitatea instaurarii starii de urgenta

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a convocat, duminica dimineata, o reuniune de urgenta la Elysee, la care vor fi prezenti premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne, Christophe Castaner, si serviciile competente, pentru a gpsi o solutie, dupa violentele extreme din ultimele zile de la protestele vestelor galbene, care sambata seara au dus la devastarea centrului Parisului si arestarea a peste o suta de persoane.

FOTO VIDEO Reuniune de urgenta la Elysee dupa scenele de razboi civil de la protestul vestelor galbene. Instaurarea starii de urgenta, o posibilitate

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a convocat, duminica dimineata, o reuniune de urgenta la Elysee, la care vor fi prezenti premierul Edouard Philippe, ministrul de Interne, Christophe Castaner, si serviciile competente, pentru a gasi o solutie dupa violentele extreme din ultimele zile de la protestele vestelor galbene, care sambata seara au dus la devastarea centrului Parisului si arestarea a peste 100 de persoane.

Singurul targ de Craciun din Romania, nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Singurul targ de Craciun din Romania nominalizat printre 20 cele mai frumoase piete din Europa. Unde puteti sa-l votati

O organizatie europeana cu sediul la Bruxelles a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase de pe batranul continent intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )