Libnet.ro
UNICEF

08:30

Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar, un act de politie politica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar, un act de politie politica

Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar reprezinta un act de politie politica, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Au intrat oameni in puscarie oameni care poate sunt nevinovati . ) Oamenii aia si-au pierdut familii, si-au pierdut afaceri, si-au pierdut prestigiu, si-au pierdut onoare, a declarat Radulescu, la RFI. El a mai spus ca toate dosarele penale intocmite dupa anul 2009 sa fie rejudecate. continuă pe Ziarul Bursa

Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar, un act de politie politica

Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar reprezinta un act de politie politica, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Au intrat oameni in puscarie oameni care poate sunt nevinovati . ) Oamenii aia si-au pierdut familii, si-au pierdut afaceri, si-au pierdut prestigiu, si-au pierdut onoare, a declarat Radulescu, la RFI. El a mai spus ca toate dosarele penale intocmite dupa anul 2009 sa fie rejudecate.

CSM discuta, astazi, raspunsurile primite de la institutiile din sistemul judiciar cu privire la protocoalele cu structurile de informatii

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va examina in sedinta ce va avea loc, astazi, raspunsurile primite de la institutiile din sistemul judiciar cu privire la protocoalele incheiate cu structurile de informatii.

CSM dezbate astazi raspunsurile primite de la institutiile din sistemul judiciar cu privire la protocoalele cu structurile de informatii

Plenul Consiliului Superios al Magistraturii va examina astazi raspunsurile transmise, la solicitarea acestuia, de catre institutiile din sistemul judiciar, cu privire la protocoalele incheiate cu serviciile/structurile de informatii.

CSM dezbate astazi raspunsurile primite de la institutiile din sistemul judiciar cu privire la protocoalele cu structurile de informatii LIVE VIDEO

Plenul Consiliului Superios al Magistraturii va examina astazi raspunsurile transmise, la solicitarea acestuia, de catre institutiile din sistemul judiciar, cu privire la protocoalele incheiate cu serviciile/structurile de informatii.

CSM va discuta miercuri raspunsurile primite de la institutiile din sistemul judiciar cu privire la protocoalele cu structurile de informatii

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca in sedinta de miercuri va examina raspunsurile primite de la institutiile din sistemul judiciar cu privire la protocoalele incheiate cu structurile de informatii.

Deputatul AKM, despre protocoalele SRI: Voi propune ca toate dosarele penale intocmite dupa 2009 sa fie rejudecate

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, joi, ca protocoalele SRI cu institutiile din sistemul judiciar reprezinta un act de politie politica. Acesta a mai spus ca toate dosarele penale intocmite din 2009 pana in prezent ar trebui rejudecate, multi oameni intrand la puscarie nevinovati.

CSM va discuta raspunsurile din sistemul judiciar pe tema protocoalelor cu SRI

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat ca in sedinta de miercuri va examina raspunsuril.

CSM cere desecretizarea tuturor protocoalelor incheiate cu SRI

Consiliul Superior al Magistraturii vrea ca toate protocoalele incheiate de institutii din sistemul judiciar cu servicii secrete sa fie facute publice. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi de catre.

Propunere-soc a deputatului mitraliera: Toate dosarele facute dupa 2009 sa fie revizuite

Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar reprezinta un act de politie politica, declara la RFI deputatul PSD Catalin Radulescu. El sustine ca au intrat oameni in puscarie, care poate.

Deputatul AKM Catalin Radulescu: Propun ca toate dosarele facute dupa 2009 sa fie rejudecate

Deputatul PSD Catalin Radulescu, cunoscut in presa sub numele de deputatul AKM, vine cu o propunere-soc. El sustine ca protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar reprezinta un act de politie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )