Libnet.ro
UNICEF

23:15

PSD a convocat sedinta pentru desemnarea unui nou premier

Antena3 Antena3,
PSD a convocat sedinta pentru desemnarea unui nou premier

Liderii PSD i-au retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu. Chiar daca nu au inca pe masa demisia lui Sorin Grindeanu, liderii PSD au convocat sedinta Comitetului Executiv. Sedinta va avea. continuă pe Antena3

Razboiul orgoliilor: PSD a convocat o sedinta pentru desemnarea unui nou premier, desi Grindeanu refuza sa demisioneze

Premierul Sorin Grindeanu a ramas fara sprijin politic din partea PSD, iar ministri care refuza sa plece din Guvern sunt amenintati cu excluderea din partid. Deciziile au fost luate in sedinta de luni a.

Alegeri locale partiale Maramures. PSD solicita BEC Ulmeni anularea tuturor voturilor exprimate in satul Chelinta

Alegeri locale partiale Maramures. Presedintele organizatiei PSD din orasul Ulmeni, unde au avut loc alegeri partiale pentru desemnarea unui nou primar, a depus la Biroul Electoral de Circumscriptie Ulmeni o.

Eugen Tomac: Am aflat ca Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR. Depaseste imaginarul in politica

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care depaseste imaginarul in politica.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, spune ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca Liviu Dragnea va propune un nou premier de la UDMR.

Transgaz a inceput procedura de selectie a unui nou director general

Consiliul de Administratie al companiei de stat Transgaz, companie ce se ocupa cu transportul de gaze, a inceput procedura de selectie a unui nou director general, dupa demisia fostului manager, Petru Vaduva, arata un raport al companiei.

Parchetul General cere Parlamentului corespondenta transmisa de fostul ministru al Apararii, Motoc, privind achizitionarea de corvete multifunctionale, pentru solutionarea unui dosar penal

Parchetul General a transmis o adresa conducerii Senatului prin care solicita corespondenta transmisa de MApN sub semnatura fostului ministru Mihnea Motoc privind obtinerea aprobarii prealabile a achizitiilor in cadrul programului strategic de inzestrare Corveta multifunctionala, pentru solutioarea unui dosar penal.

Lider PMP: Am aflat ca Liviu Dragnea vrea sa propuna un nou premier de la UDMR

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un.

Dragnea: Alaturi de ALDE, PSD este pregatit sa formeze un nou Guvern

Toti ministrii din PSD si-au prezentat demisiile, a anuntat, miercuri, presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea. El a precizat ca, alaturi de ALDE, PSD este pregatit sa formeze un nou.

Comisia Europeana impune Romaniei primirea a unui nou val de refugiati

Comisia Europeana a anuntat marti ca Romania trebuie sa mai primeasca 3546 de refugiati, potrivit planului comun de relocare aprobat de Blocul comunitar, potrivit unui raport prezentat pe site-ul.

Ministerul Educatiei a publicat conditiile pentru ocuparea unui post de director: La seminariile teologice, e nevoie de binecuvantarea bisericii, iar la scolile cu predare in limbile minoritatilor, de girul parlamentarilor

In toamna anului trecut, fostul ministru al Educatiei Mircea Dumitru a organizat primul concurs pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct al unitatilor de invatamant preuniversitar din ultimii opt ani. PSD s-a opus, sustinand ca anul scolar va fi dat peste cap si asta va interfera in pregatirea elevilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )