Libnet.ro
UNICEF

11:45

PSD: Guvernul sa demisioneze daca pana la sfarsitul lunii septembrie nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Guvernul sa demisioneze daca pana la sfarsitul lunii septembrie nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

Partidul Social Democrat solicita partidelor din coalitia de guvernare sa isi asume politic obiectivul enuntat de premierul Florin Citu privind imunizarea a 10,4 milioane de persoane pana cel tarziu la finalul lunii septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: Guvernul Citu trebuie sa demisioneze, daca pana la sfarsitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani

PSD solicita partidelor din coalitia de guvernare sa isi asume politic obiectivul enuntat de premierul Florin Citu, de a imuniza 10,4 milioane de persoane pana cel tarziu la finalul lunii septembrie 2021. Esecul in atingerea acestui obiectiv trebuie sa conduca in mod automat la demisia Guvernului si la formarea unei noi majoritati parlamentare, capabila sa gestioneze pandemia si sa relanseze economia, adauga social-democratii.

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

PSD: 10,4 milioane de romani imunizati pana la sfarsitul lunii septembrie sau Guvernul Citu pleaca acasa

Reprezentantii Partidului Social Democrat au transmis marti un comunicat in care solicita demisia guvernului Florin Citu, daca pana la sfarsitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizati 10,4 milioane de romani.

MINISTRUL SANATATII FRANCEZ: Franta poate vaccina 2,4 milioane de persoane pana la sfarsitul lunii februarie

Franta este pe drumul cel bun pentru a-si atinge tinta de vaccinare a 1 milion de persoane impotriva COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie si are suficiente doze pentru a creste totalul la 2,4 milioane de persoane vaccinate pana la sfarsitul lunii februarie, a declarat luni ministrul sanatatii Olivier Veran, citat de Reuters.

Alexandru Rafila, cerere pentru Guvern: Pana la sfarsitul lunii septembrie trebuie demarate toate activitatile economice si sociale

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS solicita Guvernului sa faca tot ce este necesar pentru ca pana la sfarsitul verii 2021 sa fie finalizata campania de vaccinare, astfel incat din septembrie sa nu mai existe activitati interzise.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )