Libnet.ro
UNICEF

19:15

Purtarea mastii in spatii publice deschise este obligatorie si in judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastii in spatii publice deschise este obligatorie si in judetul Buzau

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura, in spatiile publice deschise. Masura vizeaza toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani. continuă pe Adevărul

Purtarea mastii in toate spatiile publice deschise devine obligatorie si in Dambovita

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita, care devine al doilea judet din Romania, dupa Arges, care impune aceasta regula. Este un judet rosu, cu foarte multe contaminari, afirma prefectul Aurelian Popa, conform hotnews.

Buzau: Purtarea mastii de protectie, obligatorie in spatii publice deschise

In contextul cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile publice.

CORONAVIRUS |in ce judete este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatii publice deschise

In contextul pandemiei de coronavirus si a cresterii alarmante a cazurilor din Romania, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat impunerea obligativitatii mastilor in anumite locatii si i.

Obligativitatea purtarii mastii in spatii publice se extinde in judetele Valcea si Brasov

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a decis, miercuri, ca purtarea mastii de protectie sa fie obligatorie, din 1 august, in piete si targuri, precum si pe arterele pietonale intens circulate ale localitatilor din judet, relateaza g4media.

Ce spun specialistii despre purtarea mastii in spatiile publice deschise. Beatrice Mahler:in acest moment, este singura metoda de profilaxie. Situatia nu este deloc buna (VIDEO)

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine o regula impusa in tot mai multe judete ale tarii, in contextul cresterii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Regula a.

Prahovenii, obligati sa poarte masca in spatii publice de la 1 august. Care este intervalul orar in care masura trebuie respectata

Purtarea mastii in spatiile deschise aglomerate va deveni obligatorie pentru prahoveni incepand cu 1 august. Decizia a fost luata in contextul cresterii numarului de persoane infectate SARS-CoV-2. De doua saptamani, Prahova raporteaza zilnic peste 80 de cazuri noi de COVID-19.

Masuri de ultima ora: purtarea mastii va fi obligatorie pe aleile de promenada

Purtarea mastii in spatiile deschise unde nu se poate pastra distantarea sociala devine obligatorie de la 1 august, a anuntat prefectul Constantei, George Niculescu, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si in judetul Prahova

Masca de protectie va fi obligatorie in spatiile deschise si in judetul Prahova. Decizia este valabila pentru toti care locuiesc sau tranziteaza judetul, cu exceptia copiilor cu varste sub cinci ani si se aplica in doua intervale orare: 07. 00 si 15.

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea.

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )