Libnet.ro
UNICEF

18:45

Masuri de ultima ora: purtarea mastii va fi obligatorie pe aleile de promenada

Adevărul Adevărul,
Masuri de ultima ora: purtarea mastii va fi obligatorie pe aleile de promenada

Purtarea mastii in spatiile deschise unde nu se poate pastra distantarea sociala devine obligatorie de la 1 august, a anuntat prefectul Constantei, George Niculescu, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Al doilea judet rosu: Purtarea mastii, obligatorie si in Dambovita, de joi

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita a decisComitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Avem astfel, unal doilea judet din Romania, dupa.

Prefectul de Arges, decizii de ultima ora: Masca ar putea deveni obligatorie in judet si in spatiul deschis

Prefectul Emanuel Soare a anuntat intr-o conferinta de presa ca exista posibilitatea ca purtarea mastii sa devina obligatorie si in spatiul deschis, in locuri aglomerate. Propunerea va fi luata in.

Prefectul de Arges, decizii de ultima ora: Masca ar putea deveni obligatorie in judet si in spatiul deschis

Prefectul Emanuel Soare a anuntat intr-o conferinta de presa ca exista posibilitatea ca purtarea mastii sa devina obligatorie si in spatiul deschis, in locuri aglomerate. Propunerea va fi luata in.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Purtarea mastii devine obligatorie in locurile aglomerate din judetul Galati, chiar si pentru copiii de peste 5 ani

Incepand cu data de 1. 2020, in judetul Galati se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre toate persoanele cu varsta de peste 5 ani in spatiile aglomerate inchise sau deschise). Identificarea spatiilor aglomerate si a intervalului orar in care este obligatorie purtarea mastii de protectie vor fi stabilite de catre fiecare Comitet Local pentru Situatii de Urgenta.

Zonele din Galati unde purtarea mastii de protectie devine obligatorie incepand cu 1 august

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al municipiului Galati a identificat zonele unde purtarea mastii este obligatorie incepand cu 1 august 2020, in anumite intervale orare.

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi din Bucuresti. Viceprimar: Masura pentru 30 de zile si doar in zona pietonala

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi al Capitalei, o decizie urmand a se lua luni in cadrul comitetului municipal de urgenta. Potrivit viceprimarului Aurelian Badulescu, masura vizeaza doar zona pietonala si va fi introdusa pentru 30 de zile.

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea.

Valcea, al treilea judet in care purtarea mastii devine obligatorie in spatiile aglomerate si deschise

Comitetul judetean pentru Situatii de Urgenta Valcea a impus purtarea mastii de protectie, incepand de miercuri, 29 iulie, in spatiile aglomerate si deschise. Masura a fost luata ca urmare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )