Libnet.ro
UNICEF

15:30

Purtati masca in aer liber si vaccinati-va antigripal. Recomandarile primarului Emil Boc

Adevărul Adevărul,
Purtati masca in aer liber si vaccinati-va antigripal. Recomandarile primarului Emil Boc

Primarul Emil Boc recomanda purtarea mastii in Cluj-Napoca si in aer liber, in spatiile aglomerate, in conditiile in care la nivelul orasului nu au fost luate alte masuri de restrictie, cum s-a intamplat in alte zone. continuă pe Adevărul

Masca devine obligatorie in Bucuresti in locurile aglomerate din aer liber

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Informatia care da totul peste cap. Oamenii de stiinta avertizeaza: Purtati masca si in casa!

In contextul pandemiei de COVID-19, oamenii de stiinta transmit informatii noi care pot soca. Potrivt ultimelor descoperiri, acestia le recomanda oamenilor purtarea mastilor si in casa, in anumite conditii. Mesajul transmis de Debora Birx Este greu de crezut ca specialistii recomanda acoperirea gurii si a nasului chiar si in casa, dar cu toate acestea, unele .

Lista celor peste 20 de judete in care masca de protectie este obligatorie si in aer liber. in Centrul Vechi din Bucuresti, masca devine obligatorie

Masca de protectie a devenit obligatorie in spatiile deschise aglomerate in mai mult de 20 de judete din Romania. Sunt exceptati de la portul mastii copiii sub varsta de 5 ani.

Masca devine obligatorie in aer liber si in Timis. Aproximativ 20 de judete au adoptat masura

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise, de sambata, 1 august,si in Timisioara. Autoritatile competente auanuntat ca masca trebuie sa acopere atat nasul, cat si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )