Libnet.ro
UNICEF

23:00

Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Antena3 Antena3,
Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Valeriu Steriu, purtator de cuvant PSD, a facut o serie dezvaluiri despre Viorica Dancila in ultima zi de campanie electorala. Acesta a reamintit ca este membru PSD de mai bine de 10 ani si este mandru de. continuă pe Antena3

Marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila! Ce crede purtatorul de cuvant al PSD despre candidata la prezidentiale. Un detaliu nebanuit a uimit pe toata lumea

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila, candidata la prezidentiale, in ultima zi de campanie electorala. Ce crede acesta? Purtatorul de cuvant al PSD, marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila Ultima zi de campanie electorala a venit cu emotii pentru candidatii in cursa pentru Cotroceni, dar si cu marturisiri. Valeriu .

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD .

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Dumitru Buzatu, despre Viorica Dancila: A iesit in evidenta prin naturalete!

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, a declarat ca Viorica Dancila, candidatul social-democrat la prezidentiale, s-a remarcat prin naturalete in timpul conferintei de presa de marti. Dancila.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care .

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului: Eu sper ca si Klaus Iohannis sa voteze Viorica Dancila - LIVE TEXT si VIDEO

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a invitat reprezentantii mass-media la un dialog deschis, marti seara,in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Multumesc.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

Viorica Dancila, care il infrunta pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, si-a schimbat discursul in ceea ce priveste protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018, care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )