Libnet.ro
UNICEF

12:15

Nu putem pune capat dialogului doar pentru interese pe care nu le cunoastem.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu putem pune capat dialogului doar pentru interese pe care nu le cunoastem.

Federatia SANITAS se declara solidara cu Confederatia CNSLR Fratia in privinta actiunilor anuntate de aceasta, insa isi reafirma disponibilitatea pentru dialog cu reprezentantii Guvernului in vederea rezolvarii problemelor specifice, afirmand ca nu putem pune capat dialogului doar pentru interese pe care nu le cunoastem si care nu sunt ale membrilor nostri. continuă pe Ziarul Bursa

Nu putem pune capat dialogului doar pentru interese pe care nu le cunoastem

Federatia SANITAS se declara solidara cu Confederatia CNSLR Fratia in privinta actiunilor anuntate de aceasta, insa isi reafirma disponibilitatea pentru dialog cu reprezentantii Guvernului in vederea rezolvarii problemelor specifice, afirmand ca nu putem pune capat dialogului doar pentru interese pe care nu le cunoastem si care nu sunt ale membrilor nostri.

Amenzi usturatoare pentru soferii care isi parcheaza masinile pe trotuar

Parcarea pe trotuar a masinilor este permisa numai acolo unde exista spatii special semnalizate in acest sens. Masura este inclusa in Hotararea Guvernului nr. 965/2016, care a modificat din.

Vesti proaste pentru romanii care stau la bloc. Se schimba legea

Vecinii galagiosi, care nu vor da muzica mai incet sau care nu vor inceta sa-i deranjeze pe locatari, desi au primit avertismente si amenzi in acest sens din partea politiei, risca pedeapsa cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )