Libnet.ro
UNICEF

21:15

Putin cere retragerea trupelor ucrainene din sud-estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Putin cere retragerea trupelor ucrainene din sud-estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis joi cancelarului german Angela Merkel ca unul dintre punctele cheie ale detensionarii crizei este retragerea trupelor ucrainene din zona de sud-est a Ucrainei, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Putin cere retragerea trupelor ucrainene din sud-estul tarii

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis joi cancelarului german Angela Merkel ca unul dintre punctele cheie ale detensionarii crizei este retragerea trupelor ucrainene din zona de sud-est a tarii, transmite Reuters.

SUA considera absurd apelul lui Putin privind retragerea trupelor Kievului din sud-estul Ucrainei

Casa Alba a calificat joi ca fiind absurd apelul presedintelui rus Vladimir Putin privind retragerea trupelor Kievului din sud-estul Ucrainei, informeaza AFP. Kremlinul a anuntat, oferind informatii despre o.

SUA considera absurd apelul lui Putin privind retragerea trupelor Kievului din sud-estul Ucrainei

Casa Alba a calificat joi ca fiind absurd apelul presedintelui rus, Vladimir Putin, privind retragerea trupelor Kievului din sud-estul Ucrainei, relateaza AFP.

UPDATE Criza in Ucraina: Separatistii au lansat un atac asupra sediului Parchetului regional din Donetsk /SUA considera absurd apelul lui Putin privind retragerea trupelor Kievului din sud-estul Ucrainei

In jur de 300 de manifestanti pro-rusi au luat cu asalt joi sediul Parchetului regional din Donetsk, au constatat jurnalistii AFP care au observat, de asemenea, ca cel putin 4 politisti au fost raniti. Ora 23:00 Casa Alba a calificat joii ca fiind absurd apelul presedintelui rus Vladimir Putin privind retragerea trupelor Kievului din sud-estul Ucrainei. Ora 19:35 Presedintia ucraineana anunta reintroducerea serviciului militar obligatoriu, ca reactie la degradarea situatiei in estul tarii, in care de mai multe saptamani are loc o insurectie armata prorusa.

FOTO Povestea celui mai important combinat din sud-estul Europei. Cum s-a ales praful de siderurgia din Calarasi

Combinatul siderurgic de pe malul Borcei, printre cele mai importante din sud-estul Europei, este astazi o ruina. in acelasi timp a fost infiintat un altul in Polonia. Si astazi acesta produce otel. La Calarasi, mastodontul a fost inaugurat in 1979, dupa ce a fost accesat un credit international de peste 100 de milioane de dolari.

Alegeri legislative in Irak, primele de la retragerea trupelor americane

Birourile de vot s-au deschis miercuri la ora locala 07. 00 ora Romaniei) in Irak pentru alegerile legislative, primele de la inceputul retragerii trupelor americane din tara, relateaza AFP.

FOTO Alegeri legislative in Irak, primele de la retragerea trupelor americane. Cinci intrebari-cheie privind scrutinul

Birourile de vot s-au deschis, miercuri, la ora locala 07. 00 ora Romaniei) in Irak pentru alegerile legislative, primele de la inceputul retragerii trupelor americane din tara.

Irak: Primele alegeri legislative de la retragerea trupelor americane

Birourile de vot s-aqu deschis in Irak, miercuri, la ora locala 07:00 07:00 ora Romaniei), pentru alegerile legislative, primele de la inceputul retragerii trupelor americane din aceasta tara, informeaza.

MedLife a inaugurat astazi la Galati, prima hyperclinica din sud estul tarii

Noua unitate include 16 cabinete medicale, intinse pe o suprafata de 1. 000 de metri patrati,distribuita pe doua etaje.

NATO nu confirma retragerea trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina

NATOa anuntat, marti, ca nu detine informatii prin care sa confirme ca Rusia si-a retras trupele masate in apropierea frontierelor ucrainene, asa cum a anuntat ministrul rus al Apararii. Am vazut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )