Libnet.ro
UNICEF

15:46

FOTO Povestea celui mai important combinat din sud-estul Europei. Cum s-a ales praful de siderurgia din Calarasi

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea celui mai important combinat din sud-estul Europei. Cum s-a ales praful de siderurgia din Calarasi

Combinatul siderurgic de pe malul Borcei, printre cele mai importante din sud-estul Europei, este astazi o ruina. in acelasi timp a fost infiintat un altul in Polonia. Si astazi acesta produce otel. La Calarasi, mastodontul a fost inaugurat in 1979, dupa ce a fost accesat un credit international de peste 100 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

FOTO Povestea celui mai roman dintre romani: Mos Radut, 92 de ani doar in straie populare

Ilie Radut, din comuna sibiana Rau Sadului, si-a trait toata viata imbracat numai in costum popular, fie ca se afla in gospodaria natala, la biserica, la nunti, pe litoral sau pe strazile marilor orase.

Povestea celui mai roman dintre romani: Mos Radut, 92 de ani doar in straie populare

Ilie Radut, din comuna sibiana Rau Sadului, si-a trait toata viata imbracat numai in costum popular, fie ca se afla in gospodaria natala, la biserica, la nunti, pe litoral sau pe strazile marilor orase.

Romani la canonizarea celui mai iubit papa din istorie. Ioan Paul al II-lea a reusit sa dea o noua fata Bisericii. Era un om mereu zambitor si pus pe glume

In aceasta duminica, 27 aprilie, are loc la Roma canonizarea a doi papi, Ioan al XXIII-lea si Ioan Paul al II-lea, eveniment la care participa credinciosi din toata lumea. Din Cluj-Napoca au plecat preoti si 40 de crediniciosi condusi de episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihalmeanu, si vicarul Anton Crisan.

Romani la canonizarea celui mai iubit Papa din istorie. Ioan Paul al II-lea a reusit sa dea o noua fata Bisericii. Era un om mereu zambitor si pus pe glume

In aceasta duminica, 27 aprilie, are loc la Roma canonizarea a doi papi, Ioan al XXIII-lea si Ioan Paul al II-lea, eveniment la care participa credinciosi din toata lumea. Din Cluj-Napoca au plecat preoti si 40 de crediniciosi condusi de episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihalmeanu, si de vicarul Anton Crisan.

Descopera cel mai vechi altar din perioada musteriana

Viziteaza Muzeul Bardo din Tunis, cel mai vechi si mai important dintre muzeele tunisiene, unde o sa fii surprins de zeci de colectii magnifice care privesc viata si istoria locuitorilor Africii de Nord. Palatul.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

Cel mai bun patinator roman: a ramas fara un ochi, nu a renuntat sa se antreneze si reprezinta tara pe banii lui

Cel mai bun patinator roman din ultimii ani, Zoltan Kelemen, se pregateste de competitii si participa la ele pe propriii lui bani.

FOTO Povestea preotului care organizeaza slujbe de sfanta Maria in memoria Privighetorii Gorjului

A trecut prin razboi, a fost martor la atrocitati de greu de inchipuit, a participat la inceputuri, dar si la sfarsituri, a zidit credinte, a povatuit, a cunoscut indeaproape un artist nepieritor. Sunt doare cateva dintre elementele care caracterizeaza viata preotului Nicolae Diaconescu, din satul Balcesti, locul de bastina al celei supranumite Privighetoarea Gorjului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )