Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu, despre Guvernul PSD - ALDE: Toate dorintele noastre practic vor fi indeplinite. S-au dus vremurile alea in care politicienii isi bateau joc de noi, preluauputerea si nu-i mai interesa nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Guvernul PSD - ALDE: Toate dorintele noastre practic vor fi indeplinite. S-au dus vremurile alea in care politicienii isi bateau joc de noi, preluauputerea si nu-i mai interesa nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul Guvern PSD- ALDE. Se vorbeste pe surse, prin tot felul de cotloane, despre lista. continuă pe B1

Radu Banciu, despre atentatul terorist de la Berlin: Acum asta vedem peste tot. Asta vedem si in biserici, asta vedem si la televizor, asta citim, asta auzim pe strada (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentantul terorist din Germania care s-a soldat cu cel putin 9 morti si 50 de raniti dupa ce un camion de mare tonaj a .

Traian Basescu: Guvernul va fi PSD-ALDE. Prima lege pe care as depune-o este legata de anularea taxei pentru actele de cetatenie pentru cetatenii Republicii Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, s-a prezentat, luni dupa-amiaza, la Senat pentru a face formalitatile de preluare a mandatului de senator, el glumind in stilu-i caracteristic cu jurnalistii.

Surse: Cine sunt cei doi favoriti pentru functia de premier si lista viitorului cabinet PSD-ALDE. Apropiatii lui Victor Ponta nu vor primi functii in Executiv

La o saptamana de la alegeri, social-democratii isi fac calcule pentru guvern. impreuna cu cei de la ALDE, PSD va da noul premier si noul cabinet, dupa consultarile de la Cotroceni.

DOCUMENT Dragnea si Tariceanu au semnat protocolul PSD - ALDE pentru premier comun. Cele doua partide vor merge impreuna la consultarile de la Cotroceni, desi au fost convocate in zile diferite

Presedintele PSD LIviu Dragnea si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au anunta luni la Parlament ca au semnat protocolul de colaborare intre partide si ca vor propune un candidat unic pentru functia de premier.

Guvernul PSD poate elimina taxa radio-TV prin bugetul pe 2017. Impactul abrogarii celor 102 taxe, asa cum doreste Liviu Dragnea, ramane necunoscut

Chiar daca presedintele Iohannis a retrimis la Parlament initiativa PSD de eliminare a 102 taxe, viitorul Executiv ar putea include in proiectul de buget pe anul viitor aceasta prevedere, asa cum a promis.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )