Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu: Este posibil sa nu avem niciodata un vaccin impotriva acestui COVID-19. Va fi o bajbaiala de necrezut (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Este posibil sa nu avem niciodata un vaccin impotriva acestui COVID-19. Va fi o bajbaiala de necrezut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, potrivit unei noi ipoteze avansate in ultimele zile, exista posibilitatea ca medicina actuala sa nu poata produce. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Nu e deocamdata dovedita responsabilitatea Chinei. Faptul ca apoi chinezii au incercat sa musamalizeze... Totul s-a musamalizat pe Pamant! (VIDEO)

In editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, Radu Banciu a comparat pandemia de coronavirus cu dezastrul de la Cernobil. Acesta s-a referit la teoriile unor cercetatori, potrivit carora virusul a fost prod.

OMS spune ca nu este posibil sa determine cu precizie sursa coronavirusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii a spus marti ca nu este posibil, in acest stadiu, sa determine cu precizie sursa noului coronavirus, relateaza Reuters. Asta in contextul in care mai multe state, in frunte cu SUA, cer Chinei sa spuna de unde provine acest nou virus.

Nelu Tataru: inca nu suntem aproape de a avea un vaccin impotriva COVID-19; Medicamentul Remdesivir ar putea ajunge si la noi cam intr-o luna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu e prea optimist in privinta momentului in care va aparea vaccinul impotriva infectiei cu coronavirus. in schimb, spune ca medicamentul Remdesivir, care a avut efecte miraculoase in alte tari, ar putea fi folosit si in tara noastra in aproximativ o luna.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )