Libnet.ro
UNICEF

11:15

RADU BANCIU explica de ce vrea sa renunte la emisiune: in Romania nu se poate face jurnalism. Nu putem lupta impotriva nedreptatiilor CNA (VIDEO)

B1 B1,
RADU BANCIU explica de ce vrea sa renunte la emisiune: in Romania nu se poate face jurnalism. Nu putem lupta impotriva nedreptatiilor CNA (VIDEO)

Radu Banciu a anuntat ca vrea sa renunte la emisiunea noctura de revista presei, Lumea lui Banciu, de la B1 TV. Realizatorul tv a explicat, duminica seara, ca motivele sunt legate de cenzura impusa de. continuă pe B1

Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Este decizia mea si nu poate sa fie schimbata de nimeni VIDEO

Realizatorul TV Radu Banciu 49 de ani) a anuntat ca emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV, se va incheia in curand, iar decizia ii apartine in totalitate.

Emisiunea lui Radu Banciu de la B1 TV iese din grila. Cine a luat aceasta decizie: Sa n-o mai lungim!

Emisiunea moderata de Radu Banciu iese din grila B1 TV, dupa mai bine de 8 ani. Moderatorul ofera o serie de declaratii in privinta deciziei in cauza. Emisiunea lui Radu Banciu, scoasa din grila B1 TV Radu Banciu, moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu, a declarat ca toata calatoria in TV se va incheia in curand, .

Radu Banciu: Doamna Dancila este un fel de coana Leana vaduva. Este un specimen cum politica romaneasca n-a mai avut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca noii lideri ai PSD, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, s-au aflat la sfarsitul saptamanii la Sulina, unde au.

Motivul pentru care Radu Banciu renunta la emisiunea de la B1 TV: Nu pot lupta impotriva nedreptatilor VIDEO

Realizatorul TV Radu Banciu 49 de ani) a explicat care este motivul pentru care emisiunea Lumea lui Banciu, de la B1 TV, se va incheia in curand.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )