Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Instanta suprema a decis ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro. Decizia este definitiva.

Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost arestat preventiv. Acesta isi va petrece Pastele in spatele gratiilor dupa ce Instanta Suprema a decis sa emita pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. in acest dosar, Mazare este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, ARESTAT pentru 30 de zile

UPDATE: Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei ICCJ, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Darius Valcov, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte.

Mircea Basescu, audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial

Mircea Basescu este audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial.

Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, pentru abuz in serviciu

Primarul Constantei Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat cu o zi pronuntarea sentinetei in acest dosar.

Radu Mazare, cu gentuta la Curtea Suprema: Am venit cu documente ca de aia vin cu masina si pe jos si nu cu duba

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat miercuri dimineata la Curtea Suprema, unde se judeca contestatia DNA, intrucat procurorii nu sunt de acord cu decizia instantei de a fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro.

VIDEO Darius Valcov, arestat preventiv pentru 23 de zile

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a primit mandat de arest preventiv pentru 23 de zile in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie. Valcov este acuzat de procurorii DNA ca ar fi intervenit, in perioada in care era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Ora 18:00 Darius Valcov a fost dus in arestul Politiei Capitalei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )