Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost arestat preventiv. Acesta isi va petrece Pastele in spatele gratiilor dupa ce Instanta Suprema a decis sa emita pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. in acest dosar, Mazare este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky. continuă pe Adevărul

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Instanta suprema a decis ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro. Decizia este definitiva.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Radu Mazare, ARESTAT pentru 30 de zile

UPDATE: Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit deciziei ICCJ, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Radu Mazare, audiat la ICCJ

Primarul Constantei, Radu Mazare, a sosit, in urma cu putin timp, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru audieri in dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a retinut, acum doua saptamani, pentru luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese.

Radu Mazare ar putea afla miercuri daca va fi arestat preventiv

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, ar putea afla miercuri daca va fi trimis in spatele gratiilor. ASta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat in libertate.

Cat va sta in arest, poate Radu Mazare se va gandi cat rau a facut Constantei

Primarul Constantei, Radu Mazare, isi va petrece Pastele dupa gratii. Instanta suprema a aprobat cererea DNA de a fi arestat.

Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, pentru abuz in serviciu

Primarul Constantei Radu Mazare afla, joi, daca va fi arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat cu o zi pronuntarea sentinetei in acest dosar.

Radu Mazare este in custodia Politiei Constanta. Primarul va ramane in arest timp de 30 zile

Primarul de Constanta a ajuns la sediul IPJ Constanta dupa ce a fost oprit in trafic. Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 zile de catre magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )