Libnet.ro
UNICEF

06:15

Radu Mazare va fi cercetat in libertate. Instanta l-a pus sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare va fi cercetat in libertate. Instanta l-a pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, va fi cercetat in libertate. Magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, cererea edilului de inlocuire a arestului preventiv si au decis sa il puna sub control judiciar. Decizia este definitiva. continuă pe Adevărul

Radu Mazare va fi cercetat in continuare sub control judiciar: Decizia magistratilor iCCJ este definitiva

Radu Mazare a scapat de arestul preventiv. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis miercuri ca fostul primar al municipiului Constanta sa fie cercetat in continuare sub control judiciar.

Radu Mazare a fost ELIBERAT din arestul preventiv

26 - Fostul primar al Constantei Radu Mazare a parasit Arestul Capitalei, dupa ce instanta suprema a hotarat sa fie cercetat in continuare sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca.

Radu Mazare SCAPA de arest. Fostul primar, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, au decis definitiv magistratii ICCJ, Astfel, fostul edil constantean urmeaza sa fie eliberat dupa aproape trei luni de arest.

Radu Mazare va fi eliberat din arestul preventiv

ACTUALIZARE 19:25 Radu Mazare va fi cercetat sub control judiciar Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, va fi cercetat in continuare sub control judiciar, pe o perioada de 60 de zile, in dosarul in care procurorii DNA il acuza ca a luat mita de la firme pe care le-a sprijinit pentru obtinerea unor autorizatii.

Radu Mazare, luat in vizor de ANI: fostul edil nu poate justifica sumele de 137.000 de euro si 143.000 de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat existenta unor diferente nejustificate, in cuantum de 137. 570 de euro si 143. 818 de lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar iunie 2008 - mai 2015) de catre Radu Mazare, fostul edil al municipiului Constanta.

ANI i-a descoperit avere nejustificata lui Radu Mazare

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca exista diferente nejustificate, in cuantum de 137. 570 euro si 143. 818 lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatelor de primar iunie 2008 - mai 2015) de catre Radu Mazare, fost primar al Municipiului Constanta.

ANI a constatat ca Radu Mazare nu poate justifica peste 137 milioane de euro, raportandu-se la veniturile sale (VIDEO)

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Radu Mazare de avere nejustificata, in conditiile in care fostul primar nu poate justifica peste 137 milioane de euro si peste 143. 000 lei, raportandu-se la.

ANI: Radu Mazare nu poate justifica peste 135.000 de euro

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, nu poate justifica peste 137. 000 de euro si peste 143. 000 de lei din averea sa, se arata intr-un comunicat remis de Agentia Nationala de Integritate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )