Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Mazare, despre perchezitiile la Primaria Constanta: M-am spalat pe cap si m-am dat cu deodorantul care imi place. S-ar putea sa nu ma mai intorc acasa (VIDEO)

B1 B1,
Radu Mazare, despre perchezitiile la Primaria Constanta: M-am spalat pe cap si m-am dat cu deodorantul care imi place. S-ar putea sa nu ma mai intorc acasa (VIDEO)

Perchezitii ale procurorilor DNA la primaria Constanta, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie comise in perioada 2008-2014. Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, la intrarea in sediul. continuă pe B1

Radu Mazare, despre perchezitiile la Primaria Constanta: M-am spalat si cap si m-am dat cu deodorantul care imi place. S-ar putea sa nu ma mai intorc acasa (VIDEO)

Perchezitii ale procurorilor DNA la primaria Constanta, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie comise in perioada 2008-2014. Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, la intrarea in sediul.

Radu Mazare, despre acuzatiile de trafic de influenta aduse prietenului sau Sorin Strutinsky: Nu stiu decat ce-a aparut in presa

Contactat telefonic, Radu Mazare, prietenul lui Sorin Strutinsky, a spus ca nu stie de ce acesta a fost dus la DNA Bucuresti. Nu stiu decat ce a aparut in presa, a spus primarul Constantei.

Radu Mazare, despre separarea functiei politice de cea administrativa: O bazaconie

Radu Mazare nu este de acord cu separarea functiei politice de cea administrativa. El a catalogat aceasta propunere ca fiind o bazaconie.

Radu Mazare si perchezitiile DNA: Daca nu ma salta ma duc sa ma dau cu caiacul

DNA face perchezitii la sediul Primariei Constanta joi dimineata, iar primarul Radu Mazare a declarat ca s-a pregatit pentru orice, iar daca nu este saltat se va duce sa se dea cu caiacul.

Radu Mazare, reclamat la DNA de elevii din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta va depune o plangere penala la DNA pe numele primarului Mazare Radu-Stefan pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta: contracte de 4,6 mil. euro cu firmele lui Strutinsky, la baza dosarului

Perchezitiile DNA de la Primaria Constanta si de la sediile mai multor firme au loc intr-un dosar ce are la baza sesizarea ANI privind conflictul de interese in cazul lui Radu Mazare, Primaria acordand contracte de 4,6 mil. euro firmelor Conpress.

UPDATE. Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Radu Mazare: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

Mai multe persoane s-au adunat la sediul Primariei din Constanta, pentru a-l sustine pe Radu Mazare. ---Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj, la sediile unor firme,.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Radu Mazare: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj, la sediile unor firme, precum si la Primaria Constanta. Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat, ca in.

Radu Mazare, la un pas de catuse, dupa arestarea lui Strutinsky. Nicusor, tras de cei doi spre retinere. Faptele sunt vechi, probele sunt noi

Primarul Constantei, Radu Mazare, risca incatusarea, dupa ce Agentia Nationala de Integritate si denuntatorii au furnizat procurorilor noi probe fiscale despre fapte penale vechi . Participant la ele este si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu. La perchezitiile de azi sunt cautate documente potrivit carora primarul Mazare si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu au contractat lucrari de achizitii publice.

Radu Mazare, la un pas de catuse, dupa retinerea lui Strutinsky. Nicusor, tras de cei doi spre retinere. Faptele sunt vechi, probele sunt noi, furnizate de martor protejat

Primarul Constantei, Radu Mazare, risca incatusarea, dupa ce Agentia Nationala de Integritate si un martor cu identitate protejata - numit provizoriu Fodor Zoltan - au furnizat procurorilor noi probe fiscale despre fapte penale vechi . Participant la ele este si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu. La perchezitiile de azi sunt cautate documente potrivit carora primarul Mazare si presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu au contractat lucrari de achizitii publice.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )