Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Tudor: Arestul la domiciliu este mult mai normal pentru Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Arestul la domiciliu este mult mai normal pentru Elena Udrea

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat ca decizia de plasare a Elenei Udrea in arest la domiciliu este un benefica, probabil pentru mai multe parti. O decizie fericita. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Parerea mea este ca Elena Udrea nu are cum sa scape de condamnare

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat declaratiile Elenei Udrea, dupa iesirea de la penitenciarul Targsor. Cred ca e prea devreme sa discutam despre sansele Elenei Udrea.

Avocatul lui Udrea: Arestul la domiciliu este un inceput de normalizare a situatiei juridice a doamnei Udrea

Eliberarea Elenei Udrea din arest si plasarea in arest la domiciliu este un inceput de normalizare a situatiei juridice a doamnei Udrea, a comentat unul dintre apararatorii acesteia, imediat dupa decizia.

Radu Tudor: Traian Basescu si-a batut joc de Constitutie cum n-a facut-o nimeni pana acum

Traian Basescu a incalcat Constitutia din primele zile ale anului 2004, a declarat Radu Tudor in emisiunea La Ordinea Zilei. Din prima zi a functiei sale de presedinte, omul asta si-a batut joc de.

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Avocatul Alexandru Chiciu, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Este doar un pas intr-un razboi foarte lung

Alexandru Chiciu, avoctaul Elenei udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca decizia instentei de a inlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu in.

Avocatul Alexandru Chiciu, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Este doar un pas intr-un razboi foarte lung (VIDEO)

Alexandru Chiciu, avoctaul Elenei udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca decizia instentei de a inlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu in.

Decizie CCR: Omisiunea reglementarii duratei maxime a arestului la domiciliu este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a hotarat, joi, ca dispozitiile articolului 222 din Codul de procedura penala CPP) incalca legea fundamentala, intrucat nu este precizata durata maxima a arestului la domiciliu in.

Omisiunea reglementarii duratei maxime a arestului la domiciliu este neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a decis joi ca dispozitiile articolului 222 din Codul de procedura penala CPP) incalca legea fundamentala, intrucat nu este precizata durata maxima a arestului la domiciliu in procedura de camera preliminara si in cursul judecatii in prima instanta.

CCR a decis ca articolul din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu este neconstitutional

Curtea Constitutionala CCR) a Romaniei a decis joi ca prevederile articolului 222 din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu sunt neconstitutionale, potrivit unui comunicat al CCR.

Concurenta mai acerba si o politica de preturi mult mai agresiva

Criza economica a determinat o concurenta mai acerba si o politica de preturi mult mai agresiva in randul companiilor care ofera solutii complete pentru amenajarea spatiilor de birouri, este de parere Iuliana Carata, General Manager Techno Office.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )