Libnet.ro
UNICEF

18:30

Rafael Nadal a fost eliminat in primul tur la Australian Open de Fernando Verdasco

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal a fost eliminat in primul tur la Australian Open de Fernando Verdasco

Spaniolul Rafael Nadal continua forma slaba de anul trecut, fiind eliminat marti in primul tur de la Australian Opren dupa un meci epuizant, in 5 seturi, contra lui Fernando Verdasco. Scorul final a fost Nadal - Verdasco 6-7, 6-4, 6-3, 6-7, 2-6. continuă pe Hotnews

Errani, Stephens, Pavliucenkova si Schmiedlova au fost eliminate in primul tur la Australian Open

Jucatoarele Sara Errani, Sloane Stephens, Anastasia Pavliucenkova si Anna Karolina Schmiedlova, care se numarau printre favorite la Australian Open, au fost eliminate, luni, in runda inaugurala a primului Grand Slam.

Australian Open: Irina-Camelia Begu, eliminata in primul tur

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 29 si locul 31 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Begu a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa o ora si 20 de minute, de Johanna Larsson Suedia), pozitia 50 in ierarhia mondiala, potrivit Mediafax.

Monica Niculescu a invins-o pe Teliana Pereira in primul tur la Australian Open

Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 46 mondial, si s-a calificat in turul doi la Australian Open.

Rafael Nadal eliminat in primul tur la Australian Open

Fostul campion Rafael Nadal a suferit o eliminare soc, marti dimineata, in primul tur la Australian Open.

Rafael Nadal, eliminat in primul tur la Australian Open

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul 5 mondial, a fost eliminat din primul tur al Openului Australiei, de catre compatriotul sau Fernando Verdasco, ocupantul locului 45 in ierarhia ATP, in fata caruia s-a.

Australian Open: Venus Williams a fost eliminata in primul tur

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, cap de serie numarul 8 si locul 10 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-2, dupa o ora si 19 minute, de Johanna Konta Marea Britanie), locul 47 mondial, anunta Mediafax.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Irina Begu iese din primul tur la Australian Open si pierde puncte importante

Desemnata cap de serie numarul 29 la editia din acest an a Australian Open, jucatoarea Irina Begu a parasit competitia de simplu inca din primul tur.

Alexandra Dulgheru trece in premiera de primul tur la Australian Open

Dupa patru prezente pe tabloul principal in care nu a reusit sa depaseasca runda inaugurala, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in turul secund la Australian Open.

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea in primul tur al Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si-a exprimat, marti, ingrijorarea pentru pierderea meciului cu chinezoaica Shuai Zhang, in primul tur al Australian Open, insa a precizat ca isi propune sa ramana motivata pentru competitiile urmatoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )