Libnet.ro
UNICEF

06:15

Errani, Stephens, Pavliucenkova si Schmiedlova au fost eliminate in primul tur la Australian Open

Antena3 Antena3,
Errani, Stephens, Pavliucenkova si Schmiedlova au fost eliminate in primul tur la Australian Open

Jucatoarele Sara Errani, Sloane Stephens, Anastasia Pavliucenkova si Anna Karolina Schmiedlova, care se numarau printre favorite la Australian Open, au fost eliminate, luni, in runda inaugurala a primului Grand Slam. continuă pe Antena3

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, peTelianei Pereira din Brazilia.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1.

LIVE Australian Open: Monica Niculescu - Teliana Pereira in primul tur

Urmariti in aceasta pagina LIVE TEXT amanunte de la partida pe care o sustine Monica Niculescu in primul tur la Australian Open contra Telianei Pereira din Brazilia.

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul unu la Melbourne - Cei doi au aflat adversarii din primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer va fi cap de serie numarul 1 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dublul Florin Mergea si Rohan Bopanna sunt favoriti numarul patru la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )