Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raluca Pruna cere demisia lui Toader

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raluca Pruna cere demisia lui Toader

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, solicita public demisia ministrului Tudorel Toader, dupa ce Ministerul Public a prezentat scrisoarea trimisa de ea, in 2016, pentru declansarea procedurii de selectie a procurorului general, din care reiese ce trebuia sa cuprinda dosarul de candidat trimis la MJ: CV si scrisoare de intentie. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Pruna cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a cerut, sambata, demisia actualului ministru Tudorel Toader, dupa ce Parchetul General a publicat lista cu documentele pe care Augustin Lazar trebuia sa le depuna in 2016 pentru sustinerea candidaturii sale.

Pruna cere demisia lui Toader: L-am invitat public sa si clarifice acuzatiile. A tacut. A preferat sa minta o natiune ntreaga

Raluca Pruna, ministru al Justitiei in 2016, cand a fost numit Augustin Lazar, cere public demisiea lui Tudorel Toader, pe care il acuza ca a mintit o natiune intreaga cand a cerut revocarea procurorului general.

Adevarul Live. Raluca Pruna dezbate cazul Tudorel Toader - Augustin Lazar

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna va fi prezenta joi, in redactia Adevarul, de la 12. 30, pentru a dezbate, alaturi de jurnalistul Liviu Avram si de redactorul-sef, Dan Marinescu, cazul Tudorel Toader - Augustin Lazar.

Raluca Pruna: Procedura de revocare a lui Lazar n-are temei legal. Toader arunca un dubiu asupra actelor semnate de Procurorul General, lucru extrem de grav (VIDEO)

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, a declarat ca atitudinea actualului ministru, Tudorel Toader, in ceea ce-l priveste pe Procurorul General Augustin Lazar este extrem de periculoasa. in primul rand.

Raluca Pruna: Sa ne spuna domnul Toader care este temeiul legal pe care isi intemeiaza declansarea procedurii de revocare a procurorului general

Fostul ministru al Justitiei tehnocrat, Raluca Pruna, a declarat, joi, ca niciuna din cele trei conditii prezavute de lege pentru declansarea revocarii procurorului general nu este indeplinita si il invita pe Tudorel Toader sa explice care este temeiul legal pe care isi intemeiaza declansarea acestei proceduri.

UPDATE Parchetul a publicat criteriile din 2016 privind numirea lui Augustin Lazar. Raluca Pruna cere demisia lui Tudorel Toader

Parchetul General publica, pe site-ul institutiei, documentele care arata criteriile, conditiile si documentele pe care Ministerul Justitiei le-a solicitat lui Augustin Lazar, in aprilie 2016, cand a candidat pentru functia de procuror general. Din documentele cerute de minister nu fac parte si lucrarile reprezentative ale candidatului.

Eugen Tomac: PMP cere demisia lui Tudorel Toader. Guvernul s-a compromis si trebuie inlocuit (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut, intr-o conferinta de presa, demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru felul in care a actionat in scandalul privind revocarea procurorului.

PNL i cere lui Tudorel Toader anularea procedurii de revocare a procurorului general: Daca Guvernul nu abandoneaza demersul, PSD-ALDE nu si doreste dect sanctionarea Romniei

PNL ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa anuleze procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general, afirma prim-vicepresedintele liberal Raluca Turcan. Potrivit acesteia, procedura este lovita de nulitate, ca urmare a minciunii si erorii grosolane facute de ministru in demararea procesului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )