Libnet.ro
UNICEF

21:31

Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de CAMATARIE politica

B1 B1,
Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de CAMATARIE politica

Faptul ca Liviu Dragnea a cerut demisiile in alb ale premierului si ministrilor este un act de camatarie politica, a sustinut Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL. Reactia vine in. continuă pe B1

Raluca Turcan, atac la Liviu Dragnea: E un act de camatarie politica

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a scris duminica, intr-o postare pe Facebook, ca a lua demisia in alb primului ministru al Guvernului Romaniei si membrilor intregului guvern, votati de.

Raluca Turcan l-a acuzat pe Liviu Dragnea de camatarie politica

Faptul ca Liviu Dragnea a cerut demisiile in alb ale premierului si ministrilor este un act de camatarie politica, a sustinut Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL. Reactia vine in.

Sa iei demisia in alb prim-ministrului si Guvernului este un act de camatarie politica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, atrage atentia, intr-un comentariu pe Facebook, ca nu trebuie trecut cu vederea faptul ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are demisiile in alb ale membrilor Executivului si demisia premierului, acest lucru fiind nu doar o incalcare flagranta a democratiei, ci un act de camatarie politica si ii cere lui Dragnea sa indice in ce alt stat din UE, seful de partid ia ostatic un guvern intreg asupra caruia exercita un santaj permanent.

Raluca Turcan:Sa iei demisia in alb primului ministru si intregului guvern este nu doar o incalcare flagranta a democratiei ci un act de camatarie politica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a spus ca faptul ca Dragnea a cerut demisiile in alb ale premierului si ministrilor este unul de o gravitate exceptionala si un act de camatarie politica.

Turcan: Sa iei demisia in alb primului ministru este un act de camatarie politica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca sa iei demisia in alb primului ministru al Guvernului Romaniei si membrilor intregului guvern, votati de Parlament, este nu doar o incalcare flagranta a democratiei, ci si un act de camatarie politica, informeaza Agerpres.

Raluca Turcan, despre intalnirea dintre presedintele Iohannis si Donald Trump: Relatiile romano-americane ajung la un alt nivel

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a precizat, vineri, ca intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american Donald Trump reprezinta o reusita extraordinara, politica si diplomatica.

Se CAUTA premier: Nebun de harnic, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene. Ofertele in plic, la Liviu Dragnea!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara la Romania TV, ca premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie sa fie o persoana nebuna de harnica, cu.

NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Liviu Dragnea despre evaluarea Guvernului: LUCRAM noaptea asta, luni finalizam concluziile

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, duminica seara, ca evaluarea Guvernului Grindeanu a ajuns la final, el aratand ca in noaptea de duminica va lucra la ordonarea acesteia, iar luni va fi.

Cand vine vorba despre acoperitii din PSD, Liviu Dragnea are memorie scurta

Institutiile statului au reactionat prompt la acuzatiile aduse in spatiul public de Liviu Dragnea, presedintele PSD, edilului municipiului Iasi, Mihai Chirica, in sensul ca acesta din urma ar fi omul SIE.

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Nu exclud ideea ca UDMR sa fie la guvernare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine, la postul de televiziune Romania TV, ca s-ar putea sa fie o solutie buna cooptarea UDMR la guvernare, alaturi de coalitia formata din social-democrati si ALDE, dar inca nu a discutat acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )