Libnet.ro
UNICEF

16:15

RALUCA TURCAN: Eu ma voi vaccina, cand imi va veni randul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Eu ma voi vaccina, cand imi va veni randul

Raluca Turcan a afirmat ca vaccinarea impotriva COVID, alaturi de respectarea masurilor sanitare este singura cale pentru ca viata tuturor sa revina la normal. Ministrul Muncii a atras atentia ca trebuie sa fim constienti ca, in cazul in care 60-70% din populatie nu se va imuniza, atunci nu putem spune ca riscul a trecut, iar restrictiile vor fi ridicate. Ea a adaugat ca se va vaccina, atunci cand ii va veni randul, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan: Daca 60-70% din populatie nu se va imuniza, nu putem spune ca riscul a trecut si ca restrictiile vor fi ridicate. Eu ma voi vaccina, cand imi va veni randul

Raluca Turcan a precizat, intr-o postare pe Facebook,ca vaccinarea, impreuna cu respectarea masurilor sanitaresunt este solutia ca viata oamenilor sa revina la normal. Ministrul Muncii mai.

Va fi infiintata o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate. Raluca Turcan: Vom anunta doar deciziile. Nu voi intra in speculatii despre regimul de calcul sau momentul majorarii

Raluca Turcan, noul ministru al Muncii, a anuntat ca a solicitat echipei din minister sa ii prezinte structura unei comisii care sa fie infiintata de urgenta, incepand cu 28 decembrie, si care sa aiba in.

Se recalculeaza pensiile! Planul noului ministru Raluca Turcan pentru milioane de pensionari

O comisie inter-ministeriala o sa fie infiintata de urgenta, pe data de 28 decembrie, ce are ca scop inceperea recalcularii pensiilor pe baza de contributivitate, a anuntat, joi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, raluca Turcan, in conferinta de presa care a fost organizata dupa preluarea mandatului, noteaza Agerpres. Se recalculeaza pensiile! As sublinia subiectul pensiilor, .

Raluca Turcan: Daca 60-70 % din populatie nu se va imuniza, nu putem spune ca riscul a trecut si ca restrictiile vor fi ridicate

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca, daca 60-70 % din populatie nu se va imuniza impotriva COVID, nu putem spune ca riscul a trecut si ca restrictiile vor fi ridicate.

Alexandru Rafila: Ma voi vaccina in aprilie cel mai probabil Cred ca acele cheltuieli cauzate de festivitatile pentru primirea vaccinului au costat mai mult decat vaccinul primit (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat ca se va vaccina impotriva COVID-19 in luna aprilie cel mai probabil pentru ca, desi a trecut.

FLORIN CITU: Ma voi vaccina, cu siguranta

Prim-ministrul Florin Citu si ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, au declarat, astazi, ca se vor vaccina anti-COVID, relateaza Agerpres.

Raluca Turcan a preluat Ministerul Muncii: La capitolul urgente am discutat chestiuni care tin de salariul minim, indicele social de referinta si alocatii

Raluca Alexandru a preluat joi, 24 decembrie, sefiaMinisterului Muncii. Turcan, a facut declaratii de presa alaturi de Violeta Alexandru. Noul ministru a anuntat cele mai importante aspecte pe care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )