Libnet.ro
UNICEF

22:15

Raport: Cererea de muncitori calificati creste in Romania. Care sunt meseriile cele mai cautate

Adevărul Adevărul,
Raport: Cererea de muncitori calificati creste in Romania. Care sunt meseriile cele mai cautate

Sistemele de educatie ale tarilor din Europa de Est arata ca acestea au devenit rigide si prea birocratice pentru mediul economic in schimbare rapida si nu ofera absolventilor aptitudini si cunostinte care sa ii faca angajabili, se arata in raportul Inovantage realizat de Adecco. Studiul evidentiaza care sunt cele mai cautate locuri de munca din Romania. continuă pe Adevărul

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018, afisate marti de Ministerul Educatiei. Cum se rezolva contestatiile si care sunt conditiile n care parintii pot vedea lucrarile de examen ale copiilor

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018 vor fi afisate marti, pana la ora 12:00, la avizierele scolare. Acestea sunt primele note obtinute de absolventii de clasa a VIII-a la examen. Elevii care sunt nemultumiti de rezultate pot sa depuna contestatii, intre orele 14:00-19:00. La contestatie, fiecare lucrare este evaluata de catre doi profesori. in cazul in care notele acordate dupa reevaluare sunt mai mari sau mai mici cu 1,5 puncte decat nota dinainte de contestatii, atunci lucrarea merge la inca doi profesori. Vezi in articol Rezultatele de la Evaluarea Nationala din ultimii 14 ani.

Masinile diesel, INTERZISE oficial: Anuntul Comisiei Europene despre cele 3 MILIOANE de masini din Romania! Soferii sunt iNGROZITI...

Tot mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar altele intentioneaza sa faca acelasi lucru. Mai mult, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

ALERTA METEO: Dupa valul de ploi, romanii vor fi loviti de un alt fenomen EXTREM! Care sunt zonele vizate

Dupa zilele cu ploi torentiale, urmeaza temperaturi caniculare in Romania. Astfel, ziua de marti devine calduroasa in zonele de campie si podis cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 26 de grade.

Alerta Meteo: Fenonene extreme fara precedent in Romania: Care vor fi cele mai afectate zone la inceputul saptamanii viitoare

Banat. Pentru 17 - 24 iunie,sunt estimate temperaturi din nou in crestere, ce vor caracteriza o vreme calduroasa in mare parte din interval, cu medii ale maximelor de 29-31 de grade si cu probabilitatea ca i.

Horoscop. Care sunt slabicunile fiecarei zodii

Se spune ca trebuie sa iti cunosti bine slabiciunile pentru a le putea controla, daca tot nu reusesti sa scapi definitiv de ele. Berbec - Esti o persoana impulsiva, care actioneaza intotdeauna.

Diferenta dintre merele verzi si cele rosii. Care sunt mai sanatoase. Explicatia medicilor

Exista multe sortimente de mere. Rosii, verzi sau galbene, merele sunt gustoase, dar si sanatoase. Desi bogate in vitamine si antioxidanti, medicii spun ca cele mai sanatoase mere sunt cele verzi, pentru ca.

BOMBA PENSIILOR a explodat: Totul se RECALCULEAZA! Care sunt categoriile ce vor primi BANI MAI PUTINI...

Un act normativ publicat in Monitorul Oficial le permite persoanelor care s-au pensionat anticipat partial din 2011 si pana la mijlocul anului 2016 sa ceara recalcularea pensiilor. Doar ca recalcularea se va.

Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Desi multi ani a fost pereceputa drept o statiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresion.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )