Libnet.ro
UNICEF

17:15

Raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente a fost publicat. Cum s-a fasait bomba aruncata de Tudose

B1 B1,
Raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente a fost publicat. Cum s-a fasait bomba aruncata de Tudose

Premierul Mihai Tudose a anuntat cu mare tam-tam raportul ANPC despre bancile mai rele decat Terente, dar acesta are doua mari probleme, noteaza gandul. info. in primul rand,. continuă pe B1

Raportul ANPC privind controalele la banci. Lipseste cea mai importanta informatie: numele bancilor cu nereguli

Raportul ANPC privind controalele la banci a fost publicat, insa din el lipseste fix informatia care intereseaza pe toti romanii care au conturi bancare: numele bancilor unde inspectorii ANPC au.

Mladenovic, dupa ce a fost invinsa de Monica Niculescu: A fost mai buna decat mine, pur si simplu nu am gasit solutii

Invinsa de Monica Niculescu in primul tur de la US Open, Kristina Mladenovic a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nu a reusit sa gaseasca solutii pentru a contracara jocul romancei. Niculescu a fost mai buna decat mine. Nu am reusit sa gasesc solutii contra ei, a spus numarul 13 WTA.

Militarii romani din Kandahar, laudati de Comandantul Task Force: Cunosc zona mai bine decat oricine din coalitie

Comandantul Gruparii de forte combinate Devil Strike, locotenent-colonelul Joseph Geary, cel care coordoneaza trupele terestre ale coalitiei dislocate in Baza Militara Aeriana din Kandahar, a laudat militarii romani, precizand ca ei au experienta si cunosc mai bine decat oricine din coalitie zona in care actioneaza.

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini pentru ca este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini carora le promite ca vor descoperi una dintre cele mai putin exploatate turistic tari din lume, unde este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra, informeaza Reuters.

Prima condamnare pentru violentele de la summitul G20 din Hamburg: un olandez de 21 de ani a primit 2 ani si 7 luni de inchisoare, mai mult decat cerusera procurorii

Primul manifestant judecat in Germania pentru violente in marja summitului G20 din Hamburg, la inceputul lui iulie, a fost condamnat luni la doi ani si sapte luni de inchisoare, mai mult decat cereau procurorii, scrie AFP.

STUDIU Impozitarea progresiva este mai avantajoasa decat cota unica. Cati bani le raman romanilor in buzunare dupa plata taxelor

Un studiu realizat de faimosul institut economic Molinari, din Bruxelles, arata ca statele in care este aplicata o cota unica de impozitare taxeaza angajatii, in medie, mai mult decat cele care aplica un impozit progresiv. in Romania, unul din putinele state care mai aplica o cota unica, statul ia prin taxe peste 46% din salariu unui angajat.

VIDEO Surpriza la Gradina Zoologica. Primul zimbru nascut in captivitate, mai devreme decat era asteptat

Romarta este primul zimbru nascut in captivitate la Gradina Zoologica din Hunedoara. Parintii sai au fost adusi anul trecut la parcul zoologic si au reusit sa ii dea nastere mai devreme decat se asteptau ingrijitorii de la Zoo.

Agricultorii inregistreaza productii istorice, dar profitul este mult mai mic decat in alti ani

Dupa un an agricol foarte bun, la capitolul productie, fermierii incep sa traga linie si constata ca rezultatele nu sunt deloc multumitoare. Degeaba au recolta mai bogata, mai multe cereale in hambare, pentru ca la final vor ramane cu profit mai mic decat in alti ani. Calitatea produselor si suprasaturarea pietei trag preturile in jos, spun agricultorii.

O NOUA DEZVALUIRE despre bancile din Romania facuta de premierul Mihai Tudose

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Presedintele ANPC, despre sistemul bancar: Primim peste 50 de reclamatii pe zi

Presedintele ANPC, Bogdan Pandelica, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre raportul privind sistemul bancar. Acest lucru dupa ce premierul Tudose a cerut AN.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )