Libnet.ro
UNICEF

09:15

O NOUA DEZVALUIRE despre bancile din Romania facuta de premierul Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
O NOUA DEZVALUIRE despre bancile din Romania facuta de premierul Mihai Tudose

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control. continuă pe Antena3

Ce profituri au, de fapt, bancile din Romania

Profitul net realizat de bancile din Romania in primele sase luni din acest an este de 2,7 miliarde de lei, un record-istoric, mai ales ca suma echivaleaza cu trei sferturi din castigurile marilor.

Semnal de alarma! Strainii isi retrag banii din bancile din Romania

Vesti ingrijoratoare pentru economia romaneasca. Strainii continua sa-si retraga banii din tara noastra. Potrivit ZF, la sfarsitul primului semestru din 2017, depozitele bancare detinute.

Premierul Tudose ataca dur: Terente era mic copil pe langa unele banci din Romania

Premierul Mihai Tudose ataca dur unele banci din Romania. Seful Guvernului le compara pe acestea cu celebrul hot al baltilor de la inceputul secolului trecut. Nu prea am ce bani sa am.

Test de cultura generala. Cat de multe stiti despre castelele din Romania?

Pe lista oficiala a castelelor din Romania declarate monumente istorice de catre Ministerul Culturii si Identitatii Nationale figureaza zeci de obiective.

Radu Banciu, despre gafa din logo-ul pentru Centenar: Suntem o tara de stupizi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa din logo-ul selectat pentru Centenarul Marii Unirii si anume plasarea gresita a culorilor nationale pe cifra 1 din.

Presedintele Societatii de Geografi din Romania, filiala Harghita, a incetat din viata

Presedintele Societatii de Geografi din Romania, filiala Harghita, a incetat din viata luni. Voda-Marc Lica-Adrian a fost si profesor director la Scoala Gimnaziala Andrei Saguna din Toplita,.

Asociatia Magistratilor din Romania se alatura protestului judecatorilor din CSM

Asociatia Magistratilor din Romania se alatura protestului judecatorilor care au refuzat sa mai participe la sedintele plenului Consiliului Superior al Magistraturii. Astfel, AMRisi.

Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Paine si produsele de franzelarie sunt cele mai cautate produse din Romania. Peste 8,121 kilograme pe luna sunt consumate, urmate de legume si conserve din legume 6,891 kilograme), fructe 4,089.

Marea BUZUNAREALA: Clan de hoti din Romania, judecati in Franta. Prejudiciu FABULOS (VIDEO)

Sapte femei si cinci barbati, cei mai multi dintre ei romi din Romania care isi trimiteau copiii sa fure din buzunarele turistilor in zona Disneyland Paris, sunt judecati din cauza unei.

Dragnea: S-au luat miliarde din Romania, fara lucrari

Liviu Dragnea a afirmat, duminica seara, in emisiunea Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor, ca din Romania s-au luat miliarde pentru lucrari de infrastructura care nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )