Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un rapper celebru a murit, dupa ce a cazut de pe aripa unui avion

Antena3 Antena3,
Un rapper celebru a murit, dupa ce a cazut de pe aripa unui avion

Rapperul canadian Jon James McMurray a decedat dupa ce a cazut de pe aripa unui avion aflat in zbor, in timpul filmarii unui videoclip, au anuntat marti impresarii cantaretului intr-un comunicat, potrivit. continuă pe Antena3

Doliu in lumea muzicii: Un rapper CELEBRU a murit in timpul unei cascadorii

Rapperul Jon James McMurray s-a stins din viata la varsta de doar 34 de ani, in timp ce filma o secventa periculoasa pentru noul sau videoclip in Vernon, British Columbia. Jon James se afla pe aripa unui avio.

Tragedie la Primaria din Craiova. O femeie a murit dupa ce a cazut de la 12 metri inaltime

O femeie de serviciu, care lucra in Primaria Craiova a murit, marti, dupa ce a cazut, accidental, de la o inaltime de 12 metri. in timp ce facea curatenie. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dolj,.

Incident socant la bordul unui avion! Reactia unui barbat care a agresat o femeie: Presedintele Trump a spus ca este in regula

Un barbat a fost retinut dupa ce a agresat sexual de doua ori o femeie la bordul unui avion care zbura din Texas spre New Mexico. Atunci, pasagera l-a intrebat pe agresor, Bruce Alexander, in varsta de 49 de.

Germania: Un hot a murit, dupa ce a detonat un automat de bilete de tren

Un tanar in varsta de 19 ani a murit dupa ce el si alti doi au detonat un automat de bilete de tren la Halle, Germania. Potrivit primelor informatii, hotii au introdus un amestec de gaze in automatul de la.

Stefan Alexandru avea un an si a murit dupa o operatie banala intr-un spital din Bucuresti. Mesajul naucitor postat de bunica la cateva ore dupa tragedie

Bunica lui Stefan Alexandru este distrusa de durere, dupa moartea nepotului in varsta de 1 an si 10 luni. Femeia a postat pe contul de socializare un mesaj cutremurator in care le-a cerut prietenilor virtuali,.

Un copil a murit dupa o operatie de hernie, la o clinica privata din Capitala. Ministrul Sorina Pintea: O echipa de control este la Sanador pentru verificari. Lucrurile nu raman asa, cu siguranta (VIDEO)

Un copil de un an si zece luni a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la spitalul Sanador din Bucuresti, dupa ce a fost operat de hernie inghinala, informeaza Stirile Pro Tv. Parintii.

Un barbat a contractat o boala extrem de rara si a murit dupa ce a mancat creier de veverita

Un barbat din New York a murit dpa ce a mancat creier de veverita. Barbatul a decedat in 2015, la varsta de 61 de ani, dupa ce a suferit un declin considerabil a abilitatilor de gandire, a experimentat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )