Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rares Bogdan ii raspunde lui Varujan Vosganian dupa ce acesta l-a atacat intr-o postare

B1 B1,
Rares Bogdan ii raspunde lui Varujan Vosganian dupa ce acesta l-a atacat intr-o postare

Rares Bogdan a raspuns acuzatiilor liderului ALDE conform carora acesta ar fi spus ca Ludovic Orban va demisiona. Prim vicepresedintele PNL spune ca nu a afirmat niciodata ca premierul Ludovic Orban va. continuă pe B1

Vosganian: Rares Bogdan vorbeste prea mult; Daca ne luam dupa el, noi, ceilalti, jucam intr-un film cu prosti

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian afirma ca, dupa ce Rares Bogdan a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie, ceilalti joaca intr-un film cu prosti. Am acceptat angajarea raspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intentioneaza sa demisioneze peste doua luni. Tare, nu?, adauga el.

Vosganian: Rares Bogdan a anuntat ca Ludovic Orban va demisiona in februarie. Tare, nu?

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian l-a ironizat, sambata, pe Rares Bogdan pentru ca a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie. inainte de a spune daca Rares Bogdan vorbeste bine sau rau, sa convenim ca vorbeste prea mult, a punctat liderul ALDE.

Stelian Tanase, despre Rares Bogdan: Eu cred ca el va termina exclus din PNL. Sau va fi seful PNL. N-are alternativa in jocul periculos

Stelian Tanase este de parere ca nu vor fi alegeri anticipate anul acesta si ca PSD a ramas fara electorat. Analistul a facut declaratiile intr-un interviu acordat Radio Top Suceava, vineri, 3 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )