Libnet.ro
UNICEF

23:45

Raspuns la referendumul pentru independenta al kurzilor: Parlamentul irakian cere interventia armatei

B1 B1,
Raspuns la referendumul pentru independenta al kurzilor: Parlamentul irakian cere interventia armatei

Parlamentul irakian a cerut luni trimiterea armatei in zonele unde fortele kurde au preluat controlul dupa invazia americana din 2003 si caderea lui Saddam Hussein, ca drept raspuns la referendumul privind in. continuă pe B1

Kurzii din Irak, la un urne intr-un referendum pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze in aceasta dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit AFP.

Kurzii irakieni voteaza luni intr-un referendum istoric pentru independenta

Luni a inceput votarea intr-un referendum pentru independenta organizat de Guvernarea Regionala Kurda KRG) in nordul Irakului, ignorand amenintarile vecinilor si ingrijorarile privind cresterea instabilitatii si violentei in Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii: Theresa May vrea sa paraseasca UE doar cu numele

Discursul privind Brexit-ul, rostit vineri la Florenta de premierul britanic Theresa May, este o tradare si arata faptul ca aceasta doreste sa paraseasca Uniunea Europeana doar cu numele, a declarat vineri fostul lider al formatiunii eurofobe britanice UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii) Nigel Farage, relateaza Agerpres, citand DPA.

Turcia si Iranul trec la represalii la adresa kurzilor din Irak. Parlamentul de la Bagdad cere guvernului sa trimita armata in zona

Iranul si-a inchis granitele cu Kurdistanul irakian, iar Turcia a anuntat ca va pune capat transportului de petrol din nordul Irakului catre restul lumii, intensificand presiunea asupra regiunii semiautonome care organizeaza un referendum pentru independenta.

Iranul a inchis granita cu Kurdistanul irakian, in urma organizarii referendumului pentru independenta

Iranul a inchis granitele cu Kurdistanul irakian, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe iranian, in cursul unei conferinte de presa saptamanale.

Liderul catalan declara ca va inainta cu REFERENDUMUL de la 1 octombrie pentru independenta

Liderul Guvernului regional al Cataloniei, Carles Puigdemont, a declarat ca administratia sa va inainta cu referendumul de la 1 octombrie privind independenta regiunii catalane de Spania, in pofida unui or.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )