Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rata somajului, la cel mai inalt nivel. Proaspetii absolventi, in topul celor fara loc de munca

Adevărul Adevărul,
Rata somajului, la cel mai inalt nivel. Proaspetii absolventi, in topul celor fara loc de munca

La sfarsitul lunii iulie, rata somajului inregistrat la nivelul judetului Calarasi a fost de 5,08%, cu 0,03 puncte procentuale mai mare fata de cea din luna iunie a acestui an. Cresterea, spun autoritatile, a fost determinata de inregistrarea in baza de date a AJOFM Calarasi a absolventilor de invatamant promotia 2017. continuă pe Adevărul

ANOFM: Absolventii au crescut rata somajului la 4,18%, in luna iulie

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost, la sfarsitul lunii iulie 2017, de 4,18%, mai mare cu 0,03 puncte procentuale decat cea din luna anterioara, cresterea fiind determinata de inregistrarea absolventilor in baza de date a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), informeaza un comunicat de presa al institutiei, trimis Redactiei.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

VIDEO Uraganul Irma, cel mai intens ciclon tropical din istorie

Uraganul Irma, de categorie maxima 5 si cu o durata de peste 33 de ore, este ciclonul cel mai intens si mai longeviv inregistrat in lume de serviciile meteorologice.

S-au inchis portile targului SPOGA+GAFA, cel mai important eveniment mondial dedicat industriei verde: au fost prezentate solutii, idei si concepte noi pentru gradina

Dei noi si numeroase solutii inovative au fost prezentate la targul Spoga+Gafa desfasurat la Koln in luna septembrie, cel mai important eveniment mondial dedicat industriei verde. Daca in anii precedenti functiuni ca livingul si baia erau propuse prin diferse solutii pentru mutarea pe timpul sezonului cald in gradina, anul acesta a fost randul bucatariei. O sectiune intreaga numita Outdoor Kitchen a fost dedicata anul acesta bucatariei in aer liber, atat prin masini de gatit special proiectate in acest scop avand inglobate, bineinteles, functiunile de barbeque dar si cele de cuptor, cat si prin mobilier multifunctional conceput pentru depozitare si servire masa. Alt concept nou a fost prezentat in cadrul sectiunii Smart Gardening World, aici fiind prezentate numeroase solutii de inretinere si ingrijire, iluminat cu acumulatori solari, aparate inteligente pentru gradina, roboti de tuns iarba, idei de creatie, etc.

Romania a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani

Deputatul PSD Razvan Rotaru a declarat astazi ca tara noastra a atins cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani, respectiv 4,84 milioane de persoane, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

BMW X7 iPerformance Concept: primele imagini cu cel mai mare SUV BMW au aparut pe internet inainte de lansare

O serie de imagini cu conceptul care prefateaza lansarea noului BMW X7 au aparut pe internet cu cateva zile inainte de lansarea oficiala. Cel mai mare SUV al bavarezilor va avea si versiune plug-in hybrid.

Polonia a lansat constructia Varso Tower, cel mai mare turn din tara

In Polonia a fost lansata, anul acesta, constructia Varso Tower, un zgarie-nori care va deveni cel mai mare turn din tara, anunta proiectantul Foster + Partners. Complexul Varso, care va include si trei cladiri aditionale, va avea 53 de etaje, respectiv 310 metri inaltime, si o suprafata de 140. 000 de metri patrati.

Irma, cel mai puternic uragan inregistrat vreodata in Atlantic, loveste America. Vantul sufla cu 300 km/h (VIDEO)

Uraganul Irma este gata sa faca ravagii in Caraibe. Cel mai puternic uragan al acestui sezon din Oceanul Atlantic a provocat pagube insemnate. El este insotit de vanturi si ploi abundente, de.

Un roman stabilit in Belgia a doborat recordul mondial pentru cel mai scump porumbel: Mr Fantastic a fost vandut cu 500.000 de euro

Un roman stabilit in urma cu 20 de ani in Belgia, Daniel Bucaciuc, a doborat recordul mondial pentru cel mai scump porumbel din lume, scrie presa belgiana.

Cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania a adus angajati nepalezi pentru a lucra in ferme, in conditiile in care nu a gasit romani dispusi sa munceasca

Compania olandeza Dutch Trading International, cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania, a adus 18 nepalezi pentru a lucra in fermele de vaci, in conditiile in care nu a gasit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )