Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rata somajului a CRESCUT. Unde sunt cei mai multi oameni fara locuri de munca

România Liberă România Liberă,
Rata somajului a CRESCUT. Unde sunt cei mai multi oameni fara locuri de munca

Rata somajului a crescut, in luna iulie, cu 0,22% fata de luna iunie, anunta un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi someri sunt in judetele Vaslui, Teleorman si Mehedinti. continuă pe România Liberă

Rata somajului, in crestere: cati romani fara loc de munca sunt acum in tara

Rata somajului inregistrata la nivel national a fost de 5,09% in luna iulie. Astfel, Romania are in momentul de fata 460. 990 de someri, cu 19. 389 mai multe persoane fata de luna trecuta. Cei mai multi someri au intre 40 si 49 de ani, iar cel mai.

Tendinta: Tot mai multi romani se muta in mediul rural

Daca, in anii 1990, cei mai multi romani migrau din mediul rural in mediul urban, proportia s-a inversat in ultimii ani. Astfel, conform celor mai recente date ale Institutului National de Statistica, din 2012, 118. 000 romani s-au mutat de la oras la sat, in timp ce doar 74. 000 au mers dinspre rural catre urban, arata Ziarul Financiar.

Huffington Post: Romanii, imigrantii cei mai insultati din Marea Britanie

Romanii sunt cei mai insultati imigranti din Marea Britanie. Un raport publicat de Huffington Post arata ca ziarele britanice i-au incadrat pe romani mai ales la categoriile tigani, vagabonzi si hoti. Spre.

Rata somajului, in scadere

La nivelul Judetului Tulcea rata somajului la 31 iulie 2014 este de 4,93%, mai mica cu 0,46% fata de cea din luna iulie 2013 5,39%) si mai mare cu 0,31% fata de luna anterioara cand se inregistra valoarea de 4,62% .

Victor Ponta spune ca cei mai mari dusmani ai Romaniei in strainatate sunt tot romanii

Premierul Victor Ponta sustine ca cei mai mari dusmani ai Romaniei peste hotare sunt tot romanii pentru ca atunci cand acestia merg in alte tari spun ca tara noastra este una plina de hoti, de infractori, iar cei de acolo preiau acest discurs.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

inselaciune prin telefon. Cum au fost pacaliti mai multi oameni de un detinut

Politistii din Botosani au perchezitionat miercuri celula unui detinut din Penitenciarul Craiova suspectat ca a inselat mai multi reprezentanti ai unor firme de telefonie mobila. Detinutul se recomanda la.

A murit unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi

Unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi a murit, dupa o grea suferinta. Sever Badea, medic dermatolog, dedicat profesiei si pacientilor pe care ii ingrijea, s-a stins din cauza unor suferinte cardiace. Doctorul avusese in urma cu cativa ani un accident vascular, dar chiar si asa, dupa ce s-a refacut partial, acorda consultatii.

Aproape 10% dintre primarii din tara sunt incompatibili

Aproape 10% dintre primarii din tara sunt incompatibili, scrie stiripesurse. ro. Agentia Nationala de Integritate cerceteaza 273 din cei 3. 188 de primari cati are Romania. Cei mai multi sunt in judetele Gorj,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )