Libnet.ro
UNICEF

06:00

A murit unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi

Adevărul Adevărul,
A murit unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi

Unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi a murit, dupa o grea suferinta. Sever Badea, medic dermatolog, dedicat profesiei si pacientilor pe care ii ingrijea, s-a stins din cauza unor suferinte cardiace. Doctorul avusese in urma cu cativa ani un accident vascular, dar chiar si asa, dupa ce s-a refacut partial, acorda consultatii. continuă pe Adevărul

VIDEO A murit Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati si mai influenti romani din anii 2000

Omul de afaceri Dinu Patriciu 64 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, a murit marti dimineata, la Londra, anunta Mediafax. Informatia a fost facuta publica in premiera de jurnalistul Rares Bogdan. Dinu Patriciu, pe numele real Dan Costache Patriciu, a ocupat timp de 3 ani consecutiv 2009, 2010 si 2011) primul loc in clasamentul celor mai bogati romani realizat de revista Forbes. Dinu Patriciu suferea de cativa ani de cancer si fusese supus unui transplant de ficat in anul 2012. Patriciu isi stabilise resedinta la Londra in ultimul an de viata si se afla in proces de divort cu sotia sa, Dana Patriciu, care a cerut ca in urma despartirii sa ii revina jumatate din averea fabuloasa a familiei.

A murit Ion Viorel, unul dintre cei mai importanti antrenori de rugby din Romania

Antrenorul focsanean, in varsta de doar 54 de ani, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta, in aceasta dimineata, dupa ce in ultimii ani s-a luptat cu o boala nemiloasa.

A murit Dinu Patriciu

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit astazi la Londra. Afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, Patriciu a incetat din viata la 64 de ani. Dinu Patriciu suferea de mai multi ani.

A murit omul de afaceri Dinu Patriciu

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit astazi la Londra. Afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, Patriciu a incetat din viata la 64 de ani. Dinu Patriciu suferea de mai multi .

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit

Dinu Patriciu, afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a murit la varsta de 64 de ani, anunta sursele de presa. Potrivit acestora, Dinu Patriciu s-a stins din viata la Londra, el suferind de o boala hepatica progresiva.

Huffington Post: Romanii, imigrantii cei mai insultati din Marea Britanie

Romanii sunt cei mai insultati imigranti din Marea Britanie. Un raport publicat de Huffington Post arata ca ziarele britanice i-au incadrat pe romani mai ales la categoriile tigani, vagabonzi si hoti. Spre.

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din pacate, in zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce in ce mai populara, iar producatorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, creaza functii noi si sisteme sofisticate, astfel incat nu mai acordam atata importanta ceasurilor.

FOTO: 10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea I)

Ceasurile de mana nu se mai folosesc cum se intampla mai demult, insa mai exista unii oameni care le acorda importanta. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt absolut deosebite, cu designuri noi, potrivite pentru era moderna in care traim si sunt menite sa ne mentina iubirea si pasiunea pentru ceasuri.

Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie: A fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern

Fostul premier Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in campania electorala pentru Presedintie Romaniei, desi acesta este membru al Fundatiei Miscarea Populara, al carei presedinte este Cristian Diaconescu.

EXCLUSIV Dan Haulica a murit. Marele critic de arta avea 82 de ani

Dan Haulica a murit, duminica dimineata, la Spitalul Elias din Capitala, dupa o lunga suferinta. Haulica a fost cunoscut ca unul dintre cei mai mari critici de arta ai Romaniei, membru corespondent al Academiei Romane si fost presedinte al Asociatiei Internationale a Criticilor de arta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )