Libnet.ro
UNICEF

10:15

Razvan Burleanu, FRF: Romania va avea un selectioner strain

România Liberă România Liberă,
Razvan Burleanu, FRF: Romania va avea un selectioner strain

Razvan Burleanu, FRF: Romania va avea un selectioner strain . continuă pe România Liberă

Razvan Burleanu, despre viitorul nationalei Romaniei: Vom avea un selectioner strain. Suntem aproape de a ne atinge tinta

Anghel Iordanescu nu va mai continua pe banca tehnica a nationalei Romaniei, iar Razvan Burleanu presedintele FRF) a vorbit, la Digi24, despre viitorul selectioner al tricolorilor. Va fi strain. Atentia noastra s-a dus catre cateva modele: german, belgian si olandez, a precizat Burleanu.

Razvan Burleanu: Noul antrenor al echipei nationale va fi strain

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat dupa incetarea raporturilor contractuale cu Anghel Iordanescu, ca noul selectioner al nationalei va fi anuntat pana la 10.

Razvan Burleanu: Ne-am inteles cu viitorul selectioner. Putem sa presupunem ca va fi un german

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca viitorul selectioner al Romaniei va fi unul strain de grupurile de interese, de tot ce inseamna tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina, lasand sa se inteleaga ca va fi un antrenor german.

Razvan Burleanu: La nationala vine un antrenor strain

Nationala de fotbal a Romaniei va avea un antrenor strain a declarat presedintele FRF, Razvan Burleanu la Digi 24. Pot sa va spun ca va fi un antrenor strain de grupurile de interese. Un antrenor strain de tot ce a insemnat tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina, a spus presedintele FRF.

Victor Ponta critica in termeni duri numirea unui selectioner strain la nationala: Solutia este sa aducem straini sa ne conduca!?

Fostul premier, Victor Ponta, a reactionat in termeni duri la auzul declaratiilor date de Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, conform carora urmatorul antrenor al nationalei de.

Cum a ajuns cantonamentul nationalei sa fie gratis in luna martie, ca sa coste 235.000 de euro in iunie. Razvan Burleanu se contrazice singur

In conferinta de presa organizata dupa eliminarea Romaniei de la Campionatul European de Fotbal din 2016, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )