Libnet.ro
UNICEF

18:15

Razvan Cuc, dupa demiterea lui Streinu Cercel: Un somer, ajuns premier, ingenuncheaza profesionalismul unui expert. Orban ce experienta o avea?

Antena3 Antena3,
Razvan Cuc, dupa demiterea lui Streinu Cercel: Un somer, ajuns premier, ingenuncheaza profesionalismul unui expert. Orban ce experienta o avea?

Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, a criticat decizia lui Ludovic Orban de a-l demite pe profesorul dr. Adrian Streinu Cercel din fruntea Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, dupa demiterea lui Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din Comisia anti-COVID a Ministerului Sanatatii este o razbunare.

Marcel Ciolacu, despre demiterea lui Streinu Cercel: in locul domnului Tataru, m-as ocupa de urgentele Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a avut o prima reactie dupa demiterea lui Adrian Streinu-Cercel.

Codrin Stefanescu, despre demiterea lui Streinu Cercel: Multora le-a salvat viata si nu spun nimic. Lasilor

Codrin Stefanescu a avut o prima reactie dupa demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel.

Cine sunt cei 18 medici care decid cum este gestionata criza coronavirus in Romania, dupa inlaturarea lui Streinu Cercel

Componenta Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID-19 a fost modificata astazi de Ministerul Sanatatii, odata cu inlaturarea lui Adrian Streinu Cercel de la conducerea ei in urma controverselor starnite in spatiul public de planul Vacanta mare de gestionare a crizei. Noul presedinte al comisiei este Adriana Pistol, director in cadrul Institutului National de Sanatate Publica de 15 ani. Din comisie face parte, in premiera, si Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, cunoscut ca medicul care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus.

Surse. Liderii PNL au cerut demiterea lui Streinu-Cercel,calul troian al PSD. Orban i-a pasat problema lui Tataru

Mai multi PNL au cerut demiterea profesorului Adrian Streinu-Cercel din fruntea Institutului Matei Bals, pe motiv ca opiniile exprimate de medic aduc mari prejudicii de imagine partidului, sustin surse politice pentru Adevarul. Streinu-Cercel a propus izolarea batranilor pentru inca trei luni in afara familiei. O nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut, a spus Orban, care nu-si asuma totusi demiterea profesorului Cercel.

Alianta pentru Unirea Romanilor cere demisia lui Streinu-Cercel

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor A. ) solicita demisia sau demiterea lui Streinu-Cercel din orice functie publica detinuta, datorita declaratiilor si propunerilor facute de-a lungul timpului care au culminat cu planul Vacanta mare, facut public in aceste zile si care prevede oprirea totala a tarii timp de 3-4 luni si instituirea unui guvern anti-pandemie, care, conform aliantei este ilegitim, nedemocratic si neconstitutional, acest om discreditandu-se definitiv.

Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul!

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, a criticat decizia ministrului sanatatii de a-l schimba pe medicul Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals, de la conducerea comisiei anti-COVID-19. Gabriela Firea, mesaj despre demiterea lui Adrian Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul! Gabriela Firea l-a criticat pe Nelu Tataru, ministrul sanatatii, dupa ce acesta .

Adrian Streinu-Cercel, prima reactie dupa demiterea sa de la conducerea Comisiei anti-COVID

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a trimis o scrisoare deschisa, in atentia opiniei publice, dupa demiterea sa de la conducerea Comisiei anti-COVID.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, la scurt timp dupa demitere: Cand conduci un minister ai dreptul sa-ti alegi oamenii cu care sa colaborezi

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre demiterea sa de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sanatatii.

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )