Libnet.ro
UNICEF

23:00

Razvan Murgeanu, eliberat din functia de consilier de stat la Cotroceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Razvan Murgeanu, eliberat din functia de consilier de stat la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu l-a eliberat din functia de consilier de stat in cadrul administratiei prezidentiale pe Razvan Murgeanu. continuă pe Wall-Street Ro

Razvan Murgeanu, eliberat din functia de consilier de stat la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu l-a eliberat din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei prezidentiale pe Razvan Murgeanu. Seful statului a semnat joi, 9 octombrie, Decizia privind eliberarea din.

Bogdan Oprea, eliberat din functia de purtator de cuvant al Presedintiei

Bogdan Oprea a fost eliberat din functia de purtator de cuvant al Presedintiei, informeaza Mediafax. Decizia intra in vigoare luni, 13 octombrie. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni,.

Traian Basescu a semnat decizia privind eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Razvan Murgeanu

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Razvan Murgeanu incepand cu data de 14 octombrie 2014, anunta Administratia Prezidentiala. Murgeanu, fost viceprimar al Capitalei, a fost numit in functia de consilier prezidential in iunie 2013.

Premierul Ponta l-a eliberat iarasi din functia de subsecretar de stat MAI pe Doru Dumitrescu, ce apare in dosarul lui Adrian Duicu

Premierul Victor Ponta l-a eliberat luni din functia de subsecretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne pe Doru Dumitrescu, ce apare in dosarul de coruptie in care este urmarit penal fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu. Dumitrescu conducea departamentul Schengen din MAI.

Consilierul prezidential Razvan Murgeanu a fost eliberat din functie

Presedintele Traian Baasescu a semnat joi decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Razvan Murgeanu incepand cu data de 14 octombrie, anunta Administratia Prezidentiala.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a fost eliberat din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea, incepand din 13 octombrie, informeaza un comunicat al institutiei. Bogdan Oprea era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din mai 2012.

Consilierul prezidential Razvan Murgeanu a demisionat de la Cotroceni

Traian Basescu a mai fost parasit de un apropiat. Consilierul prezidential Razvan Murgeanu a demisionat de la Cotroceni. Murgeanu a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca isi cauta alt loc.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )