Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reactia DSP Bucuresti, dupa ce o femeie din Bucuresti a ramas cu mama moarta in casa

Antena3 Antena3,
Reactia DSP Bucuresti, dupa ce o femeie din Bucuresti a ramas cu mama moarta in casa

Directorul DSP Bucuresti, Oana Niculescu, a reactionat, luni, dupa ce mama unei femei din Capitala a decedat, iar autoritatile nu i-au ridicat trupul de teama COVID-19. Potrivit acesteia, institutia pe care o conduce nu se putea implica in caz decat dupa ce fiica femeii obtinea o serie de acte de la serviciul de ambulanta si primarie. continuă pe Antena3

Patru epidemiologi de la DSP Bucuresti au demisionat din cauza volumului mare de munca. Arafat: E ca soldatul care ar spune in razboi ca e prea greu

Patru medici epidemiologi au demisionat de la DSP Bucuresti, din cauza volumului prea mare de munca, a anuntat, vineri seara, la Digi 24, directorul adjunct al institutiei, Florentina Iacobi.

DSP BUCURESTI: Patru medici epidemiologi si-au dat demisia

Cand lucrezi intr-un domeniu in care pot aparea aspecte imprevizibile, nu ai cum sa spui Mi-am programat concediu, daca nu imi dati, am plecat si nu mai vin, a comentat vineri seara, la Digi24, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, dupa ce directorul medical adjunct al DSP Bucuresti, Florentina Iacobi, a dezvaluit ca institutia se confrunta cu o situatie dificila: patru medici epidemiologi si-au dat demisia saptamana aceasta din cauza volumului prea mare de munca, scrie Digi24.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

Scandal cu DSP! Trei romani veniti din Suedia, bagati in carantina fara drept

A fost mare scandal dupa ce trei romani reveniti din Suedia au fost carantinati fara niciun motiv de catre DSP Mures. Romanii s-au adresat Judecatoriei Targu Mures, iar decizia de carantinare a fost anulata.

Ce se intampla cu facturile la apa calda ale bucurestenilor, dupa problemele din ultima vreme! Anunt oficial!

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti CMTEB) anunta ca va acorda diminuari la factura lunii iulie, in zonele din sectoarele 2 si 3 care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )