Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia inedita a lui Radu Valcan cand Adela Popescu a anuntat sexul celui de-al treilea copil: Nu pot sa cred, o sa avem patru copii

Adevărul Adevărul,
Reactia inedita a lui Radu Valcan cand Adela Popescu a anuntat sexul celui de-al treilea copil: Nu pot sa cred, o sa avem patru copii

Prezenta in studioul Vorbeste lumea, Adela Popescu a anuntat sexul viitorului membru al familiei. Fericita mamica a povestit ce reactie a avut sotul ei, actorul Radu Valcan, la aflarea vestii. continuă pe Adevărul

Cum a uimit-o Radu Valcan pe Adela Popescu. Ce i-a spus sotiei sale dupa ce au aflat sexul copilului

Bucuria din familia Adela PopescuRadu Valcan este nemarginita. Vedeta este insarcinata cu cel de-al treilea copil si a facut public si sexul copilului: este baiat. Cum a uimit-o Radu Valcan pe Adela Popescu Medicii le-au dat asigurari parintilor ca sarcina de 17 saptamani decurge perfect. insa Radu Valcan a fost surprins sa afle ca si .

Surpriza colosala pentru Adela Popescu in Maldive. Peste cine a dat nas in nas, pe plaja

Surpriza colosala pentru Adela Popescu in Maldive. Soare, cald, plaja, mare, relaxare, familie si prieteni buni. Cum isi poate petrece un om vacanta mai frumos de atat? Sotia lui Radu Valcan a avut parte de o surpriza de zile mari in timp ce-si incarca bateriile pe plajele fierbinti din insulele Maldive. Cine este vedeta care .

Adela Popescu revine la Vorbeste Lumea. Ce anunt urias face maine la Pro TV

Adela Popescu vine cu un anunt urias pentru fanii acesteia. Sotul ei a dat vestea pe instagram, iar maine telespectatorii o vor putea revedea in platoul emisiunii de la Vorbeste Lumea. Adela Popescu, anunt urias la Vorbeste Lumea Adela Popescu a surprins pe toata lumea cu cea de-a treia sarcina. Cu totii stiu ca moderatoarea .

Adela Popescu a anuntat sexul copilului. Vedeta de la Pro TV e uimita: Asta e cel mai amuzant

Adela Popescu a anuntat astazi, in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, ce sex va avea bebelusul pe care il poarta in pantec. Baietel sau fetita? Toti admiratorii ei s-au perpelit in asteptarea raspunsului la aceasta intrebare, dupa ce au aflat ca vedeta va deveni mama pentru a treia oara. Adela Popescu a .

Cum arata Adela Popescu insarcinata in 4 luni. Imagini senzationale cu burtica vedetei TV

Adela Popescu urmeaza sa fie mama pentru a treia oara. Cum arata aceasta in cea de-a patra luna de sarcina si cum se simte? Fanii sunt foarte incantati pentru faptul ca celebra prezentatoare de televiziune e foarte activa pe retelele de socializare. Adela Popescu e insarcinata in 4 luni. Cum arata acum prezentatoarea TV? Celebra .

Adela Popescu a dezvaluit sexul bebelusului. Vedeta a aflat ca va avea patru copii

Adela Popescu, insarcinata pentru a treia oara, a dezvaluit sexul bebelusului,marti, in emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV. Dupa o binemeritata vacanta in Maldive, alaturi de sotul ei.

Adela Popescu a dezvaluit sexul celui de-al treilea copil pe care il asteapta

Luna ianuarie a adus o veste surprinzatoare pentru fanii Vorbeste Lumea: Adela Popescu a anuntat ca .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )