Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reactia lui Tudorel Toader la decizia magistratilor din Alba privind revocarea lui Augustin Lazar: A vrut sa mai traga de timp?

Antena3 Antena3,
Reactia lui Tudorel Toader la decizia magistratilor din Alba privind revocarea lui Augustin Lazar: A vrut sa mai traga de timp?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactie rapida la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel. continuă pe Antena3

Reactia ministrului Tudorel Toader la decizia Curtii de Apel Alba de a trimite revocarea lui Lazar la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel Bucuresti.

Procesul Augustin Lazar vs. Tudorel Toader se muta la Bucuresti

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, marti, ca dosarul in care Augustin Lazar cere suspendare procedurii de revocare a sa din functia de Procuror General al Romaniei, declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa se judece la Curtea de Apel.

Tudorel Toader vrea sa-l reclame pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni existenta unui posibil conflict de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Romaniei. Prezent la sedinta Biroului Permanent National al PSD,.

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului. Potrivit unor surse, ministrul Justitiei a discutat cu membrii PSD despre solutiile juridice in.

Lucrarile la parcul din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie. Primarul Mircea Hava: Ne-au ucis procedurile

Lucrarile la Parcul Unirii din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie, iar o parte dintre gardurile care inconjoara acum lucrarile vor ramane acolo, a anuntat marti primarul Mircea Hava. Daca aveam inca o luna, in care ne-au ucis procedurile, eram gata a afirmat Hava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )