Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reactia Patriarhiei Romane dupa atentatul terorist din Manchester

Antena3 Antena3,
Reactia Patriarhiei Romane dupa atentatul terorist din Manchester

Patriarhia Romana a prezentat marti un mesaj de compasiune si solidaritate cu victimele atentatului din Manchester, exprimandu-si speranta in gasirea celor mai adecvate solutii pentru a. continuă pe Antena3

Mesajul transmis de principesa Margareta dupa atentatul terorist din Manchester

Avem nevoie sa ramanem solidari in apararea ferma a valorilor si libertatilor noastre comune, afirma principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, marti, dupa atacul de la Manchester,.

Reactia Arianei Grande, dupa atacul terorist din timpul concertului sau

Ariana Grande a reactionat pe retelele de socializare, dupa atacul terorist din timpul concertului sau de pe Manchester Arena. Cantareata isi exprima regretul si spune ca a ramas fara cuvinte.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa atentatul de pe Manchester Arena: Sunt furios si intristat de vestile teribile. Romania este solidara cu Marea Britanie

Seful statului, Klaus Iohannis, a reactionat, marti dimineata, pe contul sau de Twitter, dupa explozia de la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

SRI, in alerta de nivel albastru dupa atacul sangeros din Manchester

Nivelul de alerta terorista in Romania, dupa atacul sangeros din Manchester, soldat cu cel putin 22 de morti si 59 raniti, este albastru. Imediat dupa incident, Serviciul.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat (VIDEO)

Politia britanica a efectuat marti dupa-amiaza primele arestari ca urmare a atentatului terorist de luni noaptea de dupa concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, atentat soldat cu 22 de morti si 59 de pe.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat dupa ce s-ar fi auzit unele bubuituri (VIDEO)

UPDATE:Politia britanica neaga informatiile ca tanarul de 23 de ani arestat la centrul comercial ar avea vreo conexiune cu atacul terorist de la Manchester Arena, conform Reuters. Politia.

Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

Autoritatile romane au luat decizia de a spori masurile de securitate la obiectivele diplomatice din Capitala ca urmare a atentatul de la Manchester Arena de luni noapte in care 22 persoane au decedat.

Vladimir Putin, mesaj ferm dupa atentatul de la Manchester Arena

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat pregatit sa dezvolte cooperarea antiterorista cu Marea Britanie dupa atentatul sinucigas cinic si inuman de luni seara de la Manchester,.

Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct la TV, dupa atentatul de la Manchester Arena

Atentatul de la Manchester Arena, unde 22 de tineri si-au pierdut viata, nu i-a lasat indiferenti nici pe jurnalistii britanici. Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct, la TV,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )