Libnet.ro
UNICEF

05:00

Reactia proprietarului masinii in care a murit Razvan Ciobanu: Se intunecase si...

Antena3 Antena3,
Reactia proprietarului masinii in care a murit Razvan Ciobanu: Se intunecase si...

Iulian Cercel, barbatul de la care Razvan Ciobanu a imprumutat masina, a fost audiat de politisti. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul a disparut la un moment dat cu masina, iar cand l-a sunat nu i-a. continuă pe Antena3

Noii informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora

Expertiza preliminara a masinii conduse de Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe ora, aceasta fiind viteza in momentul impactului. Istoricul inregistrat de computerul de bord arata ca bolidul condus de creatorul de moda a circulat si cu 250 de kilometri pe ora.

Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora

Expertiza preliminara a masinii conduse de Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe ora, aceasta fiind viteza in momentul impactului. Istoricul inregistrat de computerul de bord arata ca bolidul condus de creatorul de moda a circulat si cu 250 de kilometri pe ora.

Localnicii din Sacele au luat obiecte personale si parti din caroseria masinii in care a murit Razvan Ciobanu

Locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Sacele, care au tinut sa pastreze un suvenir din autoturismul la volanul caruia se afla creatorul de moda in varsta de 43 de ani.

Proprietara masinii in care a murit Razvan Ciobanu reactie nervoasa: Nici nu-l cunosc!

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit luni dimineata. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Ulterior s-a aflat ca masina de lux pe care o conducea.

Noi detalii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Airbag-urile s-au declansat la 160 km/h - surse

Expertiz preliminara a masinii in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au declansat la 160 de km la ora, momentul impactului. Asta inseamna ca inainte avea mai mult, insa a.

Noi detalii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Airbag-urile s-au declansat la 126 km/h - surse

Expertiza preliminara a masinii in care si-a pierdut viata Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au declansat la 126 de km la ora, momentul impactului. Asta inseamna ca inainte de a intra pe camp a fost.

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat. Ce le-a spus anchetatorilor

Proprietarul masinii conduse de Razvan Ciobanu a fost audiat in cadrul dosarului penal deschis dupa moartea creatorului de moda. Acesta le-a spus anchetatorilor ca designerul nu a fost cazat in Mamaia, ca nu stie ce a facut duminica si ca i-a dat cheile autoturismului pentru ca stia ca designerul nu consuma alcool. Noi informatii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu - in momentul impactului masina rula cu 126 de kilometri la ora.

Expertiza bolidului condus de Razvan Ciobanu: Airbag-urile s-au deschis la 126 km/ora

Expertiza preliminara a masinii conduse de Razvan Ciobanu arata ca airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe ora, aceasta fiind viteza in momentul impactului. Istoricul inregistrat de computerul de bord arata ca bolidul a circulat si cu 250 de kilometri pe ora.

Gest incredibil al fostului iubit al lui Razvan Ciobanu. Ce a dus la locul accidentului

Imagini impresionante de la locul unde a murit Razvan Ciobanu. Fostul iubit al designerului a pus o cruce din lemn cu numele celui care i-a fost partener de viata mai multi ani si aprins o lumanare. Totul a.

Razvan Ciobanu ar fi incercat sa trimita acest SMS. Ce s-a intamplat de fapt?

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina. El a pierdut controlul masinii si a fost gasit decedat de politie. Avea 43 de ani. Accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un barbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a parasit partea [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )