Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reactia Simonei Halep dupa ce a pierdut la Australian Open. Sufar acum, trebuie sa recunosc

Antena3 Antena3,
Reactia Simonei Halep dupa ce a pierdut la Australian Open. Sufar acum, trebuie sa recunosc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-6 10-8), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open. continuă pe Antena3

Dan Negru, in ziua eliminarii Simonei Halep de la Australian Open: Noi inca nu faceam Rascoala din 1907!

In ziua in care Simona Halep, numarul trei mondial, a disputat meciul din semifinalele turneului Australian Open, Dan Negru sesizeaza pe Facebook o realitate stiuta de putini romani, insa care spune multe despre societatea noastra.

Acum sufar. Doare mai mult sa pierzi astfel! Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a recunoscut ca este afectata dupa eliminarea de la Australian Open 2020, mai ales dupa ce a avut sanse importante in ambele seturi ale semifinalei cu Garbine Muguruza.

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Adversara familiara pentru Halep in cursa pentru o noua finala la Australian Open: a inceput turneul cu set pierdut la zero! Care sunt semifinalele feminine

Adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, dupa o ora si 33 de minute, calificandu-se in premiera in careul de asi la primul turneu de Mare Slem al anului.

Verdictul unor legende dupa eliminarea Simonei Halep in semifinalele Australian Open: inteleg de ce a fost frustrata

Justine Henin, un model al Simonei Halep inca din copilarie, a explicat la microfonul Eurosport unde a gresit romanca in semifinala de la Australian Open cu Garbine Muguruza.

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )