Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reactia trustului de presa Intact Media Group dupa condamnarea lui Voiculescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia trustului de presa Intact Media Group dupa condamnarea lui Voiculescu

Trustul de presa Intact Media Group, detinut de familia Voiculescu, arata, printr-un comunicat de presa, ca decizia judecatorilor in dosarul ICA este un abuz intolerabil prin care se incearca influentarea postului de stiri Antena 3. continuă pe Wall-Street Ro

Comunicat Intact Media Group

Conducerea si angajatii Intact Media Group au luat act cu dezaprobare de hotararea instantei privind procesul in care este implicat fondatorului trustului. Consideram ca este vorba de un abuz intolerabil.

Camelia Voiculescu: Tatal meu plateste pentru ca presa sa nu fie monocolora in Romania

Camelia Voiculescu a declarat, in comunicatul publicat de Intact Media Group dupa condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare, ca tatal sau a luptat cu demnitate, curaj si onoare impotriva unui regim care aminteste din ce in ce mai.

Mesajul trustului Intact de catre parteneri, dupa condamnarea lui Voiculescu: Va oferim cele mai bune programe. Vom munci si mai mult

Trustul Intact a trimis vineri un comunicat catre clientii si agentiile de publicitate. Reprezentantii institutiei de presa transmit ca sentinta de inchisoare pentru Dan Voiculescu este un abuz intolerabil intr-un stat de drept. in mesaj, reprezentantii Intact isi asigura clientii de publicitate ca programele trustului reprezinta cele mai bune posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra si anunta ca vom munci si mai mult. Mesajul Intact vine pe fondul temerilor conducerii ca, odata cu condamnarea lui Voiculescu, unii clienti vor renunta sa-si mai asocieze brandul cu posturile tv Antena 1 si Antena 3.

Nimeni nu stia cum arata! Iat-o pe iubita lui Dan Voiculescu!

Dan Voiculescu, patronul trustului de presa Intact Media Group, are de 13 ani o relatie sentimentala cu Liana Voiculescu. Cei doi nu s-au casatorit si nu intentioneaza sa o faca in viitor. Motivul: promisiunea pe care mogului i-a facut-o primei sale sotii, pe patul de moarte. Iata despre ce a fost vorba.

Badea, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu se termina nimic aici. De abia incepe!

Mircea Badea a spus vineri, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, ca lucrurile abia incep, nici vorba sa se sfarseasca. Nu e deloc o zi buna. Sunt pe strada, ma duc la IPJ Ilfov, la.

CTP, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Un moment istoric, al doilea dupa condamnarea lui Adrian Nastase (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, la cald condamnarea primita de Dan Voiculescu in dosarul ICA - zece ani de inchisoare cu executare -, spunand ca este un moment istoric pentru justitia.

Presa bulgara acuza UEFA dupa ce a cazut cu Steaua

Ziarele online din Bulgaria au explodat dupa ce au aflat ca echipa lor, Ludogoret, a cazut cu Steaua in playofful Ligii Campionilor, fiind scoasa in ultimul moment din urna capilor de serie.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )