Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat luni ca gestul lui Ludovic Orban de a-si retrage candidatura la Primaria Capitalei este unul de responsabilitate si a anuntat ca discutiile despre o eventuala nominalizare se vor purta in zilele urmatoare. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu,despre retragerea lui Orban din alegeri: Nu facem circ, nu suntem PSD, sa ne rupem camasa de pe noi atunci cand cineva de la PNL trebuie sa renunte la candidatura (VIDEO)

Dupa ce Ludovic Orban a declarat ca a luat decizia de a se retrage din cursa pentru obtinerea postului de primar al Capitalei, dar si din functiile pe care le avea in Partidul National Liberal si la Camera.

EXCLUSIV Aurelia Cristea, candidat PSD la primaria Cluj: Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat/ PLUS: Cum joaca grupul de la Cluj in cursa pentru primaria lui Emil Boc

Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat. Acum se negociaza alianta cu grupul ALDE si in cateva zile se va face un anunt oficial, a declarat Aurelia Cristea pentru HotNews. ro. Ea nu a dorit sa comenteze care au fost argumentele care au stat la baza inlaturarii sale din cursa pentru primaria clujeana, insa, a lasat sa se inteleaga ca liderii PSD au mai comis astfel de greseli strategice si anterior. Candidatura Aureliei Cristea a fost asumata si anuntata oficial in urma cu mai multe saptamani, chiar de presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan. Cum se explica insa aceasta schimbare de candidat, de care va beneficia in primul rand Emil Boc, actualul primar, cotat oricum cu 60% in intentiile de vot?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )