Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern

Bani pentru pensii, pentru kurzarbeit, pentru agricultorii afectati de seceta si pentru echilibrarea bugetelor locale Bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat au fost modificate, pentru a treia oara in acest an, de catre Cabinetul Orban. Rectificarea bugetara adoptata ieri este necesara pentru plata pensiilor, masurilor active de ocupare a fortei de munca, a cheltuielilor facute de Ministerul Sanatatii, de Ministerul Agriculturii, dar si pentru echilibrarea bugetelor locale, conform declaratiilor facute de premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Romania se asigura ca va avea intre primele tari acces la vaccinul anti-COVID-19 in perioada urmatoare (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca prin rectificarea bugetara care a fost aprobata in sedinta de luni a Guvernului, a fost suplimentata contributia Romaniei la Comisia Europeana, precum si.

ADRIAN OROS: Rectificarea bugetara ne permite sa finalizam toate platile privind subventiile catre fermieri

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, ieri, la finalul sedintei de Guvern, ca rectificarea bugetara permite Ministerului Agriculturii sa finalizeze platile de subventii pentru fermieri, dar si despagubirile pentru seceta, relateaza news. ro.

Guvernul nu a alocat nici acum bani in plus Ministerului Economiei pentru platile Start-Up Nation. Ministru: Vom plati beneficiarilor deconturile

Guvernul nu a alocat fonduri in plus pentru Ministerul Economiei nici la rectificarea bugetara aprobata luni seara, a treia pe acest an, dar ministrul Virgil Popescu da asigurari ca antreprenorii din programul de finantare Start-Up Nation 2018-2019 isi vor primi banii.

Guvernul aproba rectificarea bugetara

Guvernul aproba, in sedinta Executivului de luni, o ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )