Libnet.ro
UNICEF

11:30

Redactorul-sef al Digi 24.ro, Dan Turturica, in dosarul liderului PSD Neamt, Ionel Arsene

Antena3 Antena3,
Redactorul-sef al Digi 24.ro, Dan Turturica, in dosarul liderului PSD Neamt, Ionel Arsene

DNA a anuntat, prin intermediul ordonantei prin care s-a dispus urmarirea penala a lui Ionel Arsene, lider PSD Neamt, ca jurnalistul Dan Turturica, fost redactor-sef al ziarului Romania Libera si actual. continuă pe Antena3

Redactorul-sef al Digi 24, in dosarul liderului PSD Neamt, Ionel Arsene

DNA a anuntat, prin intermediul ordonantei prin care s-a dispus urmarirea penala a lui Ionel Arsene, lider PSD Neamt, ca jurnalistul Dan Turturica, fost redactor-sef al ziarului Romania Libera si actual.

Seful site-ului DIGI24, implicat in dosarul Arsene: Dan Turturica ar fi primit bani pentru publicarea unor articole denigratoare (VIDEO)

Dan Turturica, actual redactor-sef al site-ului digi24. ro si fost sef de la Romania Libera, este implicat in dosarul penal al fostului deputat PSD, Ionel Arsene. Totul apare in motivarea.

In denuntul lui Gheorghe Stefan in dosarul Ionel Arsene este mentionat redactorul sef al Romaniei Libere din 2013, care ar fi urmat sa primeasca bani pentru articole critice la adresa lui Culita Tarata / Dan Turturica neaga orice implicare

In motivarea deciziei Tribunalului Bacau de respingere a arestarii preventive a lui Ionel Arsene se mentioneaza, citand un denunt al lui Gheorghe Stefan, ca acesta din urma i-ar fi dat lui Ionel Arsene 15. 000 de euro pentru a-i fi inmanati redactorului sef al Romaniei Libere de la acea data, Dan Turturica, cu scopul de a publica articole denigratoare despre Culita Tarata. Dan Turturica respinge acuzatiile, afirmand ca este vorba de o manipulare si ca nu a luat niciodata bani de la vreun politician.

B1 Tv: Dan Turturica, seful site-ului digi24.ro, implicat in dosarul Arsene

Dan Turturica, actual redactor-sef al site-ului digi24. ro, este implicat in dosarul penal al fostulu.

B1 Tv: Dan Turturica, implicat in dosarul Arsene, ar fi primit bani pentru articole denigratoare

Dan Turturica, actual redactor-sef al site-ului digi24. ro si fost redactor - sef la Romania Libera, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )