Libnet.ro
UNICEF

22:45

Reducerea impozitului pe dividende se va aplica de la 1 ianuarie 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reducerea impozitului pe dividende se va aplica de la 1 ianuarie 2016

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca, la propunerea ALDE, coalitia de guvernare va decide aplicarea de la 1 ianuarie 2016 a unor masuri din Codul fiscal care fusesera amanate initial pentru o pentru o perioada de timp, precum reducerea impozitului pe dividende de la 16% la 5%, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Reducerea impozitului pe dividende se va aplica de la 1 ianuarie 2016

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca, la propunerea ALDE, coalitia de guvernare va decide aplicarea de la 1 ianuarie 2016 a unor masuri din Codul fiscal care fusesera amanate initial pentru o pentru o perioada de timp, precum reducerea.

Ce parghii au angajatorii romani de la 1 ianuarie 2016 pentru fidelizarea angajatilor intr-un mod eficient fiscal?

Dupa o lunga dezbatere legata de oportunitatea reducerii cotei standard de TVA versus reducerea sau plafonarea contributiilor sociale de la 1 ianuarie 2016 solicitate de mediul de afaceri din Romania si dupa o vara fierbinte pentru industriile care cooperau cu persoane fizice autorizate sau profesii liberale, odata cu publicarea noului Cod Fiscal, companiile se vad nevoite sa reconsidere politica salariala prin prisma noilor reglementari fiscale.

Ce parghii au angajatorii romani de la 1 ianuarie 2016 pentru fidelizarea angajatilor intr-un mod eficient fiscal?

Dupa o lunga dezbatere legata de oportunitatea reducerii cotei standard de TVA versus reducerea sau plafonarea contributiilor sociale de la 1 ianuarie 2016 solicitate de mediul de afaceri din Romania si dupa o vara fierbinte pentru industriile care.

Pachetul legislativ care va reglementa achizitiile publice - in vigoare in ianuarie 2016

Pachetul legislativ care va reglementa achizitiile publice va fi transmis Parlamentului la inceputul lunii noiembrie, urmand a intra in vigoare in luna ianuarie 2016, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice. MFP, prin Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP), a organizat joi si vineri doua sesiuni de dezbateri publice pe marginea proiectului de lege privind achizitiile sectoriale si a proiectului de lege privind concesiunile de lucrari si concesiunile de servicii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )