Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reduceri eMAG laptopuri. Oferte trasnet la mai multe modele de top

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG laptopuri. Oferte trasnet la mai multe modele de top

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG masini de spalat. Oferte la modele de ultima generatie

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Reduceri eMAG televizoare. 10 oferte de senzatie pe care sa le cauti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Reduceri eMAG combine frigorifice. Cele 10 modele pe care sa le urmaresti astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada:.

Reduceri eMAG: Oferte de primavara la telefoane

Reduceri eMAG. Daca sunteti in cautarea unui telefon la pret redus, oferta de pe emag. ro, din cadrul campaniei de reduceri Stock Busters, nu va va dezamagi. Astazi, cel mai mare magazin din tara propune o.

Fenomene meteo extreme in Pitesti. Mai multe strazi au fost inundate dupa o furtuna

Fenomene meteo extreme in mai multe zone din Pitesti. in urma unei ploi torentiale, strazile si mai multe institutii publice au fost inundate. Exista foarte multe sesizari. Pompierii au fost.

Apple va elimina mai multe aplicatii din AppStore

Gigantul Apple a anuntat mai multe masuri pentru protectia datelor clientilor. Astfel, compania va elimina din App Store aplicatiile care dezvaluie datele geografice ale utilizatorilor fara acordul.

Romanii din Marea Britanie, cele mai multe victime ale exploatarii prin munca

Cel mai recent raport Natura si amploarea exploatarii prin munca in Marea Britanie, realizat de autoritatile britanice, arata ca domeniile in care lucratorii romani sunt cele mai multe victime ale sclaviei.

Unde pot lucra studentii pe perioada verii. Domeniile in care sunt disponibile cele mai multe joburi part-time

Studentii interesati sa lucreze in perioada verii au la dispozitie peste 1. 000 de locuri de munca, puse la dispozitie de companii prin intermediul platformei de locuri de munca BestJobs. Potrivit unei analize, oferta include internshipuri, joburi sezoniere si locuri de munca part-time, cele mai multe fiind axate pe munca de birou. Joburi numeroase se gasesc si in vanzari, respectiv IT si inginerie.

UPC Romnia va fi preluata de Vodafone, care cumpara operatiunile Liberty Global din mai multe piete

Grupul britanic Vodafone a confirmat ca va prelua retelele de cablu ale Liberty Global din mai multe tari europene, inclusiv Romania. Practic, Vodafone va prelua operatorul UPC Romania si tranzactia include operatiunile Liberty Global din patru tari si este in valoare de 23 miliarde dolari. Informatia a aparut in Wall Street Journal si a fost confirmata de UPC. Alaturarea operatiunilor UPC Romania cu cele ale Vodafone Romania va conduce la crearea unui jucator important cu servicii convergente care va spori competitia pe piata telecom, aducand beneficii multiple atat clientilor rezidentiali, cat si business, spune UPC Romania.

Un virus inrudit cu HIV provoaca leucemie. Cele mai multe cazuri din Europa, inregistrate in Romania

Un virus inrudit cu HIV, virusul HTLV-1, face ravagii in lume, 40% din populatia aborigena din nordul Australiei imbolnavindu-se din cauza acestuia, iar in Europa, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )